Forumet - min kompis blev ihjälskjuten

min kompis blev ihjälskjuten

1343 0 4
Min kompis blev ihjälskjuten den 7 mars 2015 han hans kompis o hans kompis tjej. I början trodde vi att det var något litet som pengar eller knark att någon va skyldiga dom o sköt dom för att slippa betala. Min kompis barndomskompis kom hit o sa jag stannar här tills jag vet vem som sköt honom. Sen råka jag veta om att han hade med sig sitt gäng o att de slagit ut info från 4 olika personer o fått reda på mycket vet inte vad han ville inte bäretta men sen råka jag nämna för någon på sms att han hade med sig sitt gäng o dom är många o är typ maffian eller nått liknande vilket jag sen kom på är dumt o undrar kan polisen läsa det smset kan dom göra så på något sett att de fått tag på det för är rädd att de ska tro att jag vet något vilket jag inte gör alla säger bara det är större än så o farligt att veta dessutom ser någon att jag går in på förhör tror dom säkert att det är för honom o då kan det oxå va farligt de som gjorde dethär är farliga så jag vill helst inte behöva känna den faran på mig så är det någon som vet något om det? Om polisen kan kolla precis allas sms? För när jag prata med någon i telefon en gång han bara inte nu vi kan inte ta dethär i telefon så vad tror ni? 

Kommentarer (11)

  1. Om du har wifi igång när du går hemifrån kan typ vem som helst ta sig in i din telefon och hitta grejer

  2. asso de kan ta reda på kontonr o massa annat bara man har en grej som fångar upp något i telefonen som är mycket lättare att ta upp om man har wifi igång. Kostar 20-30 dollar  att skaffa grejen

  3. Alla telefoner i hela sverige eller hur går det till

  4. Har ingen källa, vet inte riktigt hur det funkar, såg det på en film på tekniken. Men det var en kille som for runt med en radiostyrd helikopter med en sådan grej som fångar upp det som wifi tar upp. Han fick upp ca 300 telefoner med wifi på 10 min som han då kunde ta kontonr och annat och göra som han ville med om han ville.

  5. Nej, lyssna icke på detta trams.

  6. Frågan är kanske också vilken säkerhet det var på det wifi nätverket då? 

    Surfar du på ett öppet wifi nätverk, så som på tågstationer med mer, så är det väldigt lätt då det oftast inte finns någon som kallas säkerhet på de nätverken. 

  7. ......varför försöker folk ens..

  8. Ja det undrar jag också..

Tråden har 4 svar. Sortera efter:
slutar aldrig väl att umgås med den typen av kriminella... om du inte är lika pantad som dem som tycker att det är värt att leva sådär

det är helt lugnt för dig men umgås inte mer med personerna och prata/skriv inget mer om det
Polisen kan läsa det smset om personen du smsade får sin trafik avlyssnad/läst av polisen. För att en sådan avlyssning ska kunna få gå igenom så måste personen vara misstänkt på något sätt, ha ev. kopplingar till brottet ex. 
Hur kommer det sig att du smsade just denna person och varnade om att det fanns några som slog ur folk information?

Spana också in: