Aviseringar
Rensa alla

min kompis blev ihjälskjuten


Ämnesstartare

Min kompis blev ihjälskjuten den 7 mars 2015 han hans kompis o hans kompis tjej. I början trodde vi att det var något litet som pengar eller knark att någon va skyldiga dom o sköt dom för att slippa betala. Min kompis barndomskompis kom hit o sa jag stannar här tills jag vet vem som sköt honom. Sen råka jag veta om att han hade med sig sitt gäng o att de slagit ut info från 4 olika personer o fått reda på mycket vet inte vad han ville inte bäretta men sen råka jag nämna för någon på sms att han hade med sig sitt gäng o dom är många o är typ maffian eller nått liknande vilket jag sen kom på är dumt o undrar kan polisen läsa det smset kan dom göra så på något sett att de fått tag på det för är rädd att de ska tro att jag vet något vilket jag inte gör alla säger bara det är större än så o farligt att veta dessutom ser någon att jag går in på förhör tror dom säkert att det är för honom o då kan det oxå va farligt de som gjorde dethär är farliga så jag vill helst inte behöva känna den faran på mig så är det någon som vet något om det? Om polisen kan kolla precis allas sms? För när jag prata med någon i telefon en gång han bara inte nu vi kan inte ta dethär i telefon så vad tror ni? 


   
Citera
Ämnesstartare

slutar aldrig väl att umgås med den typen av kriminella... om du inte är lika pantad som dem som tycker att det är värt att leva sådär

det är helt lugnt för dig men umgås inte mer med personerna och prata/skriv inget mer om det


   
SvaraCitera
Lounge

Polisen kan läsa det smset om personen du smsade får sin trafik avlyssnad/läst av polisen. För att en sådan avlyssning ska kunna få gå igenom så måste personen vara misstänkt på något sätt, ha ev. kopplingar till brottet ex. 
Hur kommer det sig att du smsade just denna person och varnade om att det fanns några som slog ur folk information?


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

ja men vad skönt kan inte du också bara avlida?


   
SvaraCitera

Låter som troll.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Nej. Däremot hänger alla poliser på ungdomar.se när dem har tråkigt. Så du bör nog förvänta dig ett hembesök ändå.


   
SvaraCitera