Forumet - Min kompis egna kompis och jag är ovänner

Min kompis egna kompis och jag är ovänner

729 0 1
Jag har en kompis, vi kan kalla honom kille A, egentligen är han mer som en bekant som jag umgås med någon gång eller två i månaden med. Hursomhelst, han är kompis med en annan kille som jag var kompis med i högstadiet, vi kan kalla honom kille B. De verkar ha det kul tillsammans, det ser jag ofta på Snap när min kille A skickar filmer på när de meckar med bilar osv.

Men problemet är att varje gång jag får filmer eller bara Snaps av honom där kille B är med, så blir jag bara nedstämd och ledsen. Varför, kanske ni undrar? Det är så att jag var kompis med kille B och vi hade jättekul i högstadiet i säkert ett halvår innan han började ignorera mig.

Jag tror jag vet vad det beror på: När jag i högstadiet så var jag väldigt tjatig, och då menar jag med att fråga folk om de ville umgås och jag fattade inte att folk inte ville umgås med mig. Nu däremot backar jag om jag får ett nej och frågar nån annan gång med lagom mellanrum, typ kanske om två veckor.

Jag känner mig som en idiot för att jag har varit tjatig men för övrigt så har jag inte gjort honom någonting för att han ska bete sig så här. Jag har inte kallat honom för något dumt eller förolämpat honom med flit, på skoj möjligtvis men inte annars.

Så varje gång jag får såna Snaps blir jag ledsen för att han stack ifrån mig och att just de två är så bra kompisar. Jag känner att jag måste sluta prata med kille A för att jag ska må bättre men jag vet inte om det är värt att göra det för han är den enda jag umgås med på min fritid över huvud taget.

Jag tror inte att jag kommer ta upp det med honom, möjligtvis om han föreslår att vi ska umgås alla tre tillsammans, men inte annars. Om det inte är tydligt så vet inte kille A om någonting av det här.


Hur hade ni gjort? Har ni varit i liknande situationer?