Forumet - min kompis tog sönder min kamera.

min kompis tog sönder min kamera.

5246 0 95
hej, för typ 2 månader sedan var jag på en fest med lite kompisar och ganska många som man känner men inte riktigt kan räknar som vänner.
Så kom en tjej fram som jag känner ganska bra men vi umgås inte privat. Också hade hon min kamera och sa att hon hade lånat den och tagit foto och så, jag bara: ja okej! men ta du fler om du vill..
Så gick hon iväg och sen typ en timme senare kom hon tillbaka med den igen och då var den trasig, objektivet var helt intryckt. hon sa att "det bara hade blivit så helt plötsligt" jag bara: "ja, jo eller hur" men sen erkände hon att hon hade tappat den iaf.

Kan jag kräva henne på pengar för kameran, hade det varit jag som hade tappat hennes så hade jag sett till att betala för den, men hon kommer aldrig säga att hon ska göra det frivilligt, jag har pratat med henne om det men det kommer ingenstans.. Vad kan jag göra? Tack på förhand![smile]

Spana också in:

Volta:

Klart du kan kräva henne på pengar!


men frågan är bara hur?[crazy]

Chickfactor:

skvallra för päronen


har jag gjort[rolleyes] men det verkade ju inte precis hjälpa..

Moderkakan:

Det var 2 månader sen, get over it


snobb, så du har råd att köpa nya kamror stup i kvarten? alla har kanske inte det, tänk på det innan du uttalar dig tack!
Moderkakan:

Nej, men jag väntar inte i två månader innan jag gör någonting åt saken.


då har vi något gemensamt då,
jag väntar inte heller iu två månader. jag hörde av mig till henne dagen efter och har ring och smsat henne massor av gånger. ingen respons. så då är det väl ganska naturligt att man vill veta om man gör rätt eller vad man ska göra annorlunda? så återigen, uttala dig inte innan du vet vad du snackar om![tired]
[ kontakta hennes föräldrar eller vad fan som helst, känns ju minst jävla logiskt att göra en tråd på UM och förvänta dig pengar tillbaka.


hennes föräldrar vet och det hjälper inte det minsta,
sa jag någonsin att tråden skulle göra att jag fick pengarna tillbaka? nej det gjorde jag inte kan jag svara direkt på det då. Men eftersom man inte får någon som helst respons från hennes och hennes familjs håll är det väl inte så konstigt om man undrar om man har helt fel i att kräva henne på pengar. att fråga om hjälp med idéer har aldrig skadat. iaf inte mig.
Moderkakan:

Fan va meningslöst.var mer insatt innan du uttalar dig,
i alla fall kanske det inte känns som att man vill ha en ovän bara för att en kamera har gått sönder. så varför stressa på det. det är min åsikt iaf sen kan du ju tycka vad du vill, men sålänge du inte har alla fakta så behöver du ju faktiskt inte uttala dig. jag ville få henne att inse det själv men nu verkar det inte som att hon kommer göra det så då får man byta taktik,,