Forumet - Min kompis vägrar prata med mig.

Min kompis vägrar prata med mig.

523 0 80
Alltså, det är såhär, att för två månader sedan gjorde min kompis och hennes pojkvän slut. Det var hon som gjorde slut och han blev ganska nere efter det.

För 3 veckor sedan var jag och min kompis ex på samma fest och vi blev lite fulla och hade sex med varandra. När jag berättade det för min kompis blev hon skitsur trots att det var jättelänge sedan dom gjorde slut.

Nu har det gått 2 veckor och min kompis vägrar fortfarande prata med mig. Fattar inte varför, hon verkar ha blockat mig på msn och allt.

Hjälp mig, vad ska jag göra?
linneaF:

för två månader sedan gjorde min kompis och hennes pojkvän slut.


linneaF:

För 3 veckor sedan var jag och min kompis ex på samma fest och vi blev lite fulla och hade sex med varandra.


linneaF:

det var jättelänge sedan


det var inte jättelänge sedan, och kompisars ex är för det mesta forbidden fruit så att säga. ingen ursäkt att ni var fulla.

Spana också in:

linneaF:

två månader sedan gjorde min kompis och hennes pojkvän slut.


linneaF:

När jag berättade det för min kompis blev hon skitsur trots att det var jättelänge sedan dom gjorde slut.


linneaF:

Nu har det gått 2 veckor och min kompis vägrar fortfarande prata med mig. Fattar inte varför,


en förhållande är inte glömt bara för att man gjort slut, speciellt inte efter 2 månader. Visa lite respekt.


linneaF:

Men vadå? Man kan ju knappast styra sina handlingar när man är full.


man ska alltid stå för sina handlingar och det finns inga ursäkter
linneaF:

Men vadå? Man kan ju knappast styra sina handlingar när man är full.


Det är väl klart som fan att man kan, såvida man inte utöver spriten även har intagit en djävulsk mängd benzo eller dylika preparat.

OnT
Skit i henne. Har hon dumpat honom får hon väl tåla att han ligger med andra, kanske till och med vara glad för hans skull. Att det är just dig han ligger med borde ju inte spela någon roll. Vore hon den som blev dumpad hade det kanske varit lite dumt av dig att ligga med honom, men så är ju ej fallet nu. Hon förtjänar helt enkelt inte dig som vän.
Jag tkr du ska avvakta lite. låta det rinna över.
Om hon fortsätter på samma sätt så skit i det bara. Då kanske hon inte var någon bra kompis trots allt. det låter ju lite konstigt, med tanke på att det var hon som gjorde slut liksom. Men man behöver inte vara oberörd för att man gör slut ändå, killen kan fortfarande ligga henne varmt om hjärtat och hon kanske t o m älskar honom fortfarande? vem vet. hon kanske gjorde slut av speciella skäl osv. men avvakta lite och försök sedan prata med henne. eventuellt kanske du hamnar i en situation där du måste välja. förutsatt att du fortsätter träffa den där duden.

lycka till
2 månader är inte en lång tid, även om hon var den som dumpade kanske det tog hårt på henne, ibland dumpar man inte för att känslorna tar slut utan för att det helt enkelt inte funkar...

Sen va fan, skyll inte på att du är full! Nog fasen har jag varit full antal ggr men jag har ändå kunnat kontrollera mina handlingar!
Jeay_L:

Sen va fan, skyll inte på att du är full! Nog fasen har jag varit full antal ggr men jag har ändå kunnat kontrollera mina handlingar!


Att man kan kontrollera sina handlingar när man är packad är inte alltid sant. Jag tkr dock att det är jävligt lågt att skylla på det. Man har ju valt att supa ner sig, då får man stå för vad man gör. Man får så att säga skylla sig själv. Det tkr dock att det är en förmildrande omständighet[y]
Postlapsaria:

en förhållande är inte glömt bara för att man gjort slut, speciellt inte efter 2 månader. Visa lite respekt.


Men dom har knappt pratat med varandra sen dom gjorde slut. Det var ju liksom inget vi planerade, det bara blev så.


PrickiigStrumpa:

fylla är inget att skylla på.. det är en regel. man går inte å pippar kompisars ex eller pojkvänner. Man Gör inte det! Skäms på dig![mad][no-no] Tycker det är rätt av din kompis att göra så som hon gör.
SKÄMS!


Men asså, det var ju inget vi planerade som sagt. Det bara hände.


God Konsument:

Skit i henne? Har de gjort slut så har hon väl ingen som helst rätt att lägga sig i det där?


Nej tycker det också. Fattar inte vad hon blir så sur för.

kruxz:

Vore hon den som blev dumpad hade det kanske varit lite dumt av dig att ligga med honom, men så är ju ej fallet nu. Hon förtjänar helt enkelt inte dig som vän.


Precis, tycker det också. Att det hade varit annorlunda om det hade varit tvärtom.