Forumet - Min Kontaktannons

Min Kontaktannons

558 0 32
Nej, det är inte så trevligt som att jag tänkte få mig själv bannad. Detta är inte en kontaktannons. Däremot så håller jag på att konstruera en kontaktannons (efter tips från Jennieiy) som ska ut på andra siter. Det är inte frågan om sexuella kontakter, utan för snarare är kortversionen "Dekadent fail-hippie söker galen flicka klättra kyrkor och dyka containers med!" (anledningen till att det är "flicka" är inte för att jag vill knulla utan för att jag tenderar att ha svårt att umgås med män).

Så, varför startade jag denna tråd? Naturligtvis för att få hjälp! Jag tänkte så här: "Vem är jag egentligen då? Vad ska jag skriva med, hur ska jag formulera mig? Well, first thing first: Vem är jag? Vem vet? Jo, UM vet!"

Så vad jag ber är att ni ska beskriva mig. Bra som dåligt, men "dum i huvudet" är jag redan medveten om. Det behöver ni inte säga.

Spana också in:

Ögon i en plåthink:

Bra på att titta i kors utan att se ut som ett mongo.


Tack! Ska lätt med!
Budolicious:

Lättpratat. Framförallt.


Anarkandi:

du är poetisk, socialt medveten, öppen och pratsam. Du har en cool röst. [cute]


Tack!

Åtta:

Du gillar mysiga hemmakvällar, långa kvällspromenader i naturen, barn och djur.


Gillar mysiga kvällar i rivningshus, nattliga språngmarscher genom stan, och att äta barn men inte djur :3
Så snäll och social ska jag ha med då, det tycks ju folk kunna hålla med varandra om :)

Wanking BC:

Du är ju sjukt snäll och fördomsifri

så uppfattar jag dig i alla fall, jävligt skön!


Fördomsfri? [tard]
Jag har ju sjukt mycket fördomar om allting. Borgare, folk som stavar dåligt, folk som blonderat håret, MÄN, och så vidare.
Btw så är en första prototyp klar... Vad säger ni? Troligen suger den, har aldrig skrivit något sånt här innan och kan ju liksom inte riktigt protokollet. Vad är för stereotypt och vad är för konstigt?
Jag tror inte riktigt på det här med att bara skriva positiva saker om sig själv med tanke på vad för relation jag söker, därav användandet av negativa ord om mig själv.

Fail-hippie söker galen flicka!

Arbetslös människa på 21 söker människa att tillbringa nätterna med, gärna på hustak, i mörka gränder och i containers. Med kläderna på är ju tanken. Vill ha någon att springa genom natten med, utforska rivningskåkar och parker i stan, och älska världen tillsammans med.

Jag
Är vänlig och öppen, sprallig och lat, och absolut inte pryd eller kräsen.
Kan skela utan att se korkad ut, skriva poesi av varierande kvalitét, sjunga hellre än bra och skrattar hellre fult än inte alls.

Du får gärna
Vara vänlig och våga skratta och skrika. Tycka smuts kan vara vackert och låta bli att köpa döda djur. Vilja älska dig själv.
Possibly maybe:

Man ska ju ta fram sina bra sidor i en kontaktannons ;)


Jo jag vet, men samtidigt är ju inte min målgrupp riktigt den vanliga... Och det är ju just ärlighet och sanning jag vill känna. Är ju ute efter någon att känna mig äkta med, inte någon att ligga/bli ihop med.
EDIT: Vad jag menar är att om personen ratar mig för att jag står som failad så är det inte en person som kan vara aktuell som sådan här vän ändå.
Stringburka:

Jo jag vet, men samtidigt är ju inte min målgrupp riktigt den vanliga... Och det är ju just ärlighet och sanning jag vill känna


Förstår men du kommer ju bara att locka psychofall med det där :P
du får väl se din kontaktannons som en annons för en produkt du ska sälja.. dig själv alltså. känns ju lätt tardigt att skriva hur fail man är, vilken normal människa attraheras av sånt (du har ju självklart mer att erbjuda). berätta istället att du är vänlig och öppen som du själv skrev men att du har tröttnat på korta relationer och att du känner att du är redo för nåt nytt, nåt seriöst.. varaktigt. fast med dina egna ord då. och humor brukar ju alltid locka folk, så ta med nån rolig historia eller nåt kanske..

skriv tex inte "låta bli att köpa döda djur" utan var mer enkel i orden, skriv tex istället att du klickar mer med vegetarianer, or somethin.