Forumet - Min lärare och jag( del1) {sexnovell}

Min lärare och jag( del1) {sexnovell}

9185 0 11
Första dagen i skolan efter sommarlovet ! min förra mentor hade dött i cancer så nu skulle vi få en ny man som var 20 år hade jag hört!
Jag stod i min hall och granskade min spegelbild, mitt blonda hår som jag nyss hade plattat föll perfekt över mina stora, fylliga bröst. Mitt genomskylniga linne blottade min bh och man såg brösten igenom. Mina sit-ups hade verkligen lönat sig man såg svagt med ränder på ett 6-pack och jag var väldigt brun efter allt solande.

Min bästa vän Hanna mötte upp mig utanför skolan. Det finns bara ett ord som beskriver Hanna perfekt -modell-. Hon är nog helt perfekt och hon har jobbat som modell.
När vi gick genom korridoren kände vi båda hur alla blickar fastnade på oss. Vi älskade uppnärksamhet.

När vi satt i klassrummet så kom vår gamla lärar kärring och skrek på oss. Hon sa att den nya läraren som heter Martin kommer strax så vi skulle vänta in honom. Det kändes lite pirrigt att se honom och jag hade förväntat mig en ful jävel... Men så öppnar han klassrumms dörren och jag dör lite. Hans bruna hår som är snaggat på sidorna, hans brungröna ögon glänste och jag såg igenom hans vita tröja, där fanns ett perfekt 6-pack. Han kollade lite snabbt på mig och jag blev alldeles varm inombords.

Han var idrottslärare. På första idrottslektionen med honom försökte jag klä mig så 'lätt' som möjligt.
När alla hade samlats så sa han med den finaste röst jag hört:
- Hej allihopa det ska bli kul att ha min första lektion med er. Och idag ska vi ha dans.
Eftersom jag har klassats som klassens madrass för jag strulade runt massa i 7an så brast en kille i min klass ut i skratt och sa :
- HAHHAHAHA Cassy (jag) kan visa stippdans.
Jag blev lite sur det märktes nog. Men sant som sant jag hade gått på stipp eftersom det var en bra träning.
Då frågade martin om jag ville visa några steg. Jag tackade ja och ställde mig framför alla.

- okej detta är ett steg som är bra för röven. sa jag
jag kollade på Martin och putade lite extra med mina läppar, sakta särade jag på benen och satte mig på tå och lika sakta steg jag upp med röven uppi luften och drog mina händer på låren.
Jag såg hur Martin kollade med törstiga ögon som om han ville ha mer. Men bara för att retas så slutade jag och satte mig på min plats.

På kvällen när jag la mig i sängen tänkte jag på hur dagen hade varit, på Martin och hur han kollade på mig. Utan att jag hade märkt det hade jag händerna innanför trosorna och smekte mig själv. Jag var kåt och väldigt våt. Jag masserade mjukt och klämde på mina bröst. Sedan kom jag på att jag hade köpt en skämtdildo med Hanna en gång så jag sprang och hämtade den.
Masserade sakta min klitoris och kände hur jag ville ha mer, dildon åkte in centimer för centimeter och kände hur jag stötte. jag var så himla kåt på denna läraren. Samtidigt som jag tryckte in dildon gång på gång masserade jag min klitoris. När jag hörde mamma utanför. Jag gömde dildon och somnade.

Nästa morgon ropade mamma :
- Cassy kom ner jag och pappa måste berätta någon viktigt för dej.
jag tänkte snälla säg att dom inte ska skiljas snälla säg att dom inte ska skiljas.
- Vi ska skiljas. sa pappa med darrig röst.
Jag kände hur tårarna rann och sminket kleta ut sig. Jag sket i frukost och gick till skolan gråtandes. Jag väntade några gånger för att andas, och jag blev sen. När jag väl kom fram grät jag men ingen såg mig för alla var på letion. Sen ser Martin mig. FAN tänker jag.
- Cassy är du okej ?
- Vad ser det ut som ?
- Är det något du behöver prata om
- njäaa
- För jag finns alltid inne på mitt rum som ligger bredvid idrottshallen, och jag är väldigt bra lyssnare.
- ja okej tack. sa jag med gråten i halsen.
Sedan helt plötsligt kramar Martin mig, och trycker speciellt mina bröst mot sig. Sedan gick jag. Det var svårt att koncentrera sig på lektionerna. Jag visste varför mamma och pappa skilde sig. Pappa ville flytta till italien och jobba men mamma ville inte följa med och sedan det ständiga bråket.
Efter skolan bestämmde jag mig för att gå till Martin, han kanske var en bra lyssnare. Jag sprang ut genom dörren ner för trappan och svängde höger och så snubblade jag på en jävla gitarr. Jag skrapade upp hela knäet och de rann blod så jag skyndade mig till Martin.

Jag knackade på dörren. *knack**knack*
Inget svar.
*knack**knack*
Dörren öppnades med fart och Martin såg orolig ut, men när han fick syn på mig så fick han ett leende på läpparna.
- Hej, du kom vad glad jag bli.. AMEN GUD VAD HAR HÄNT MED DITT KNÄ , du måste låta mig plåstra om det..
- Ja det gör jätte ont.
han börja dra ut massa lådor och leta så hittade han vad han sökte. När han tvättat såret så var det bara plåstret kvar, han satte varsamt och försiktigt på plåstret och jag fick lite ont men han höll med stadigt grepp. Han satte på plåstret och smekte sedan knäet för det skulle jämna ut sig.

Jag kände hur det börja bulta i fittan. När han skulle ta bort din hand tog jag den och satte den på låret, han börja smeka.
- vill du detta Cassy ?
- Ja
Han smekte sakta uppåt vid innerlåret och kom sedan nära min fitta. Då tog jag bort hans hand och kysste honom, våra tungor möttes och en rysning for igenom mig, medans vi strulade tog jag av hans tröja och han tog av min, jag knäppte upp byxorna på honom och satte in mina händer innaför hans boxers. Han var redan styv. Jag började massera hans kuk. Han ställde sig upp och tog av byxorna helt. Jag knäppte upp bhn och han smekte mina bröst, bröstvårtorna styvnade direkt.
- vilka vackra bröst du har.
Jag svarade inte utan tackade med att sakta börja runka av honom. Hans kuk var enorm och jag undrade om jag kunde få in den utan att gå i sönder. Efter ett tags runkande började han ta på mig, så jag la mig på bordet och han smekte min fitta sakta och retande.
- är du oskuld? frågade han
- Ja jag vill ha dej!!!
Han retade min fitta och jag kände att jag blev jättevåt, så det börja rinna.
- Martin pulla mig nu pulla mig!
Han lyssnade denna gången och stoppa sakta in sitt finger som slank in perfekt i min plaskvåta fitta.
Jag började stöna högt.
- TA MIG TA MIG
- är du säker ? fråga han
- Ja helt säker bara gör det nu!
Jag sära på benen så långt det gick.
Han förde in kuken mellan mina yttre blygläppar, han tryckte till och drev in kuken i mig. Jag kollade ner på min fitta och såg hur kuken försvann i mig, det tog emot lite först, sedan släppte det. Han nådde snart bottnen på mig och det blev skönare och skänare ju mer han stötte imot.
- Åh tänk att du kan va så skön, stönde martin
- Yeah sa jag jag äter p-piller så det är lungt.
Han gned min klitoris med ena handen och smekte brösten med andra handen. Martin ökade farten . Det var skönare än jag någonsin kunnat föreställa mig och jag var glad att Martin med sin stora kuk var den som tog min oskuld.
Han kom med sin sats i mig och jag Jag fick en underbar orgasm som fick hela mig att krampa.

Martin la sig på golvet och jag satte mig på honom. Jag tog kuken i munnen och började suga på ollonet, han tryckte ner mitt huvud.

När han ändå låg där kunde jag ju rida honom så som jag sett att man gör på porrfilmer.
- Jag vill rida dig men jag vet inte hur man gör ?
Han tog tag om mina höften och jag satte mig ner så jag fick kuken i mig, jag lutade mig fram och bak och svingade med höften, jag älskade hur han höll tag om mina höfter.
Min telefon ringde..

- hallå ? hej , ja oj ,shit , ja jag kommer nu. Det var mamma sa jag anfått, jag tog på mig trosorna och byxorna slängde på mig en kofta för jag orkade inte ta på mig bh osv.
- En annan gång ? frågade han
- Ja, imorgon ?
- okej kom samma tid.
Jag gick fram till honom och tog tag om hans kuk och tog den i munnen sög hårt och gick dörifrån
---------------------------------------------
mycket stavfel osv skrev den bara på typ 40 min haha villl ni höra mer ?
lite särskrivinig

Spana också in:

Tänker vara väldigt kritisk nu. Det är inte för att vara elak eller så, utan för att det är genom kritik man kan bli bättre i sitt skrivande.
- Bättre grammatik, tack. Ingen är perfekt, men be åtminstone någon korrekturläsa innan du publicerar det öppet. Och använd word eller dylikt för att göra en kontroll.
- Stavning. Återigen, använd word.

Några exempel:
JessicaA:

sommarlovet !


Inget mellanrum före skiljetecken.

JessicaA:

genomskylniga


Genomskinliga.

JessicaA:

Det finns bara ett ord som beskriver Hanna perfekt -modell-


Här behövs ett skiljetecken, och som meningen är formulerad borde du antingen skippa "perfekt" eller ändra till "två ord".


- Den är lite för rakt på sak. Kanske inte så mycket i handling (eller jo, där med) men framförallt i formuleringarna. Här och var känns den för "vulgär" och här och var för teknisk ("yttre blyg[d]läppar") Man får lite känslan av kass 80-talsporrulle, alternativt att den skulle skrivits av en hormonstinn 13-årig pojke.

I övrigt är det väl inte mycket att klaga på. Skriv mycket så blir du bättre på det med.
Dagen var den första på sommarlovet och dagens största händelse var att vi skulle få träffa vår nya mentor, den gamla, med tyngd på ”gamla” hade tydligen kolat i cancer eller något. Av vad jag hade hört skulle den nya vara betydligt yngre, runt tjugo sådär. Inte för att jag hade några förväntningar, men jag har alltid föredragit yngre lärare.
Jag stod i hallen och granskade min smäckra kropp i spegeln, mitt långa, blonda nyplattade hår som föll elegant och förföriskt över mina stora, fylliga bröst. Linnet var strategiskt genomskinligt och inte ens bhn kunde dölja mina kvinnliga gåvor. Huden var elegant gyllenbrun efter flitigt solande och konturerna av mina magmuskler skymtades genom tyget – ett resultat av lika flitigt genomförda sit-ups.

Utanför skolan möttes jag upp av min bästa väninna, Hanna. Det finns egentligen bara ett ord som kan beskriva den bruden: Perfekt. Sådär modellsnygg och hon har rentav jobbat som modell. Hon har gången, stilen och utseendet, rubbet. Tillsammans är vi oslagbara och på väg till klassrummet kände vi hur blickarna borrade sig in i oss. Vi klagar dock inte; vi älskar uppmärksamheten.

Väl i klassrummet ska förstås den där jävla kärringen till lärare skrika på oss, man kan undra vd som är hennes problem. Hur som helst var budskapet att vi skulle invänta vår nye lärare, som om vi inte visste det redan. Han hette tydligen Martin. Jag sög otåligt på pennänden medan vi väntade, en ovana jag dragit på mig som i sin tur drog på mig ännu fler blickar som jag kunde sola mig i.
När det har gått ångra minuter och jag har hunnit överväga att sticka därifrån med någon tandläkarursäkt eller något kommer killen till sist, och vilken kille sen! Eller snarare man, en riktig man. I ärlighetens namn hade jag förväntat mig en ful fan, vad kan man vänta dig av en lärare liksom, men Martin var allt annat än ful. Tiden liksom stannade när han stegade in med långa, självsäkra steg. Det bruna håret, trendriktigt snaggat på sidorna vajade lite, de intensiva brungröna ögonen glänste av fokus och hans vita tröja gjorde ett dåligt jobb med att dölja hans perfekta sexpack.

Jag tror ingen blir förvånad över att han visade sig vara idrottslärare och jag gjorde en ganska stor sak av att klä mig så yppigt och lätt jag kunde till hans lektion, jag skulle vara oemotståndlig (mer än vanligt.)
Han hälsade oss med det vanliga snacket om hur kul han tyckte det skulle bli att undervisa oss och hur spännande det var och så vidare, och så vidare. Blabala och yadayada. Ointressant innehåll, men vad som inte var det var rösten som framförde det, tvärtom. Stark, klar, enastående. Den finaste djävla röst jag har hört.
Jag hajade till. Sa han ”dans”? Ja, jag hörde rätt, vi skulle dansa idag, på hans första dag. Imponerande. Självklart skulle en av glina i klassen göra sig lustig över mina lektioner i strippdans, som var en av anledningarna till att jag mer eller mindre betraktades som klassens madrass (det och att jag hånglade runt rät ordentligt i sjuan.) Martin tyckte dock att jag kunde visa lite. Ha! Som om jag var förvånad.
Jag gick i alla fall lydigt fram och ställde mig framför klassen och på började en enkel, men sexig, rörelse som gick ut på att jag ställde mig på tå, putade med rumpan och lade händerna på låren. Martins min var obetalbar. Medveten om effekten jag åstadkommit på såväl Martin som mina penisbärande klasskamrater slutade jag tvärt och med orden ”Den rörelsen är bra för att träna röven” gick jag och satte mig igen.

På kvällen låg jag i sängen och tänkte tillbaka på dagen och än en gång kände jag Martins blickar på mig och utan att jag tänkte på det hade min hand smugit sig in under trosorna och börjat smeka mig. Jag var så kåt och så våt. Jag stönade tyst medan jag mjukt masserade och klämde på mina känsliga bröst. Sedan slog det mig att jag och Hanna hade köpt en dildo på skämt. Tyst, men ilfort försvann jag iväg fårn sängen för att hämta den och det kändes som en befrielse när den glatta, lilafärgade toppen gled in i mig. Medan jag masserade min klitta gled dildon djupare och djupare in, centimeter för centimeter. Sedan började jag stöta den i mig. Hårdare, djupare och vildsintare knullade jag mig med kukattrappen. Då hörde jag min mamma utanför. Tyst svärande för mig själv stoppade jag undan dildon och lade mig att sova.

Nästa morgon vaknade jag av att min mamma ropade på mig, hon ville att jag skulle komma ner. Än en gång svärande för mig själv undrade jag vadfan hon ville; jag både stiger ju upp och gör mig iordning utan att hon säger till. Egentligen visste jag, men jag ville inte kännas vid sanningen, nädå kastades denna sanning rakt i ansiktet på mig väl nere. ”Vi ska skiljas.” Det var pappa som sade det och det var ingen överraskning – han ville flytta till Italien och jobba där och mamma ville inte, och så bråkade de jämt. Jag visste, men det betydde inte att det inte gjorde djävligt ont ändå. Jag kände hur sminket rann bort tillsammans med tårarna medan jag gick ut genom dörren. Jag gav fan i frukosten; hunger var mitt sista problem.

Jag kom sent, men det var lika bra, för eftersom alla var på lektion var det ingen som kunde se mig i mitt bedrövliga tillstånd. Trodde jag. En välbekant röst ropar på mig och Martin stegar fram med sina mäktiga, ja, steg. Fan.
”Cassy, är du okej?” frågar han. Vadfan tror han?
”Vad i helvete ser det ut som?” blev mitt spydiga svar, jag orkade inte vara trevlig, han fick vara hur snygg han ville.
Han erbjöd sig i alla fall att ta emot mig på sitt rum sernare och så påstod han sig vara ”en väldigt bra lyssnare.” Whatever. Oväntat var dock det som följde, en häftig kram från hans sida, där mina ofrivilligt styva bröstvårtor trycktes emot hans muskulösa bröstkorg. Sedan gick han, och jag stod ensam kvar.
Lektionerna kändes meningslösa den dagen, jag kunde inte koncentrera mig, av förståeliga anledningar. Efteråt bestämde jag mig för att gå och hälsa på Martin i alla fall, det kanske låg något i hans snack, jag skulle ju i alla fall ha något att vila ögonen på ifall han skulle visa sig vara dum i huvudet. Jag sprang nerför trappan, svängde och satte av mot hans lärarrum, strax intill gymnastiksalen. Plötsligt snubblar jag på något, tappar balansen, faller och skrapar upp knäet. Det börjar blöda ymnigt. Fan. Jag vände mig om för att se vad som var det var jag hade snubblat på. En djävla gitarr! Jag sparkade en föraktfullt åt sidan innan jag fortsatte mot Martin med blodet rinnande nerför benet. Hoppas den var dyr.

Väl framme knackade jag försiktigt på. Inget svar. Jag knackade hårdare och dörren for upp med ett ryck. Där stod Martin i hela sin härlighet och han sken upp när han fick syn på mig. Hans min förbyttes dock i oro när han fick syn på mitt knä. Antagligen utan att tänka på det lyfte han upp mig på katedern innan han rotade fram ett plåster bland sina många lådor. Varsamt och försiktigt satte han det på plats och sedan smekte han knäet för att det skulle bli jämnt, länge. Jag kände hur hjärtat slog snabbare och det började bulta mellan mina ben. Han tog bort handen och innan jag hann reflektera över vad jag faktiskt gjorde tog jag tag i hans hand och placerade den på mitt lår. Hans blick lyste av förvåning, men han började ändå smeka. Han smekte sakta uppåt innan han hejdade sig. ”Du är förstås medveten om att jag kan förlora jobbet för det här?” sade han. ”Jag är beredd att ta risken, är du?” svarade jag kaxigt och lade min hand på hans numera framträdande bula.
Han svarade inte, utan tog bort sin hand och placerade den istället tillsammans med sin andra hand på min rygg och tryckte mina läppar mot hans. Våra hans läppar masserade aggressivt mina och snart gjorde hans tunga dem sällskap och försiktigt gick jag den till mötes med min egen. Medan vi hånglade slet vi av varandra våra tröjor och min bh åkte också av rätt fort. Jag knäppte upp hans byxor och nästlade in min hand innanför hans boxer, han var redan styv. Jag började runka av honom innanför och lyssnade belåtet till hans dova stön. Hans läppar släppte mina och händern a förflyttade sig så att han kunde ta av byxorna helt och boxerna åkte med i samma drag. Jag tog tag i hans hårda skaft än en gång medan han undersökte mina bröst. Den här gången var det min tur att stöna när han lät sina flinka och förvånansvärt lena händer leka över den känsliga huden. Snart gjorde hans mun och tinga dem sällskap. Som ”hämnd” återupptog jag masserandet av hans kuk. Jag tyckte den var enorm och undrade om den skulle få plats i mig utan att jag skulle gå sönder.
Efter en stund släppte jag honom, lutade mig tillbaka och började smeka mitt eget kön. Långsamt, retfullt. Han tittade på en stund innan jag avlägsnade min hand så hans kunde ta dess plats. Ett finger gled lätt in, sedan två. Han böjde fingrarna uppåt och smekte mig innanför, jag suckade och stönade. Sedan vred han dem nedåt och fingrade hårt. Jag nästan skrek av vällust. Plötsligt tog han bort handen och böjde huvudet neråt; han tänkte slicka mig, den dumfan. ”Nej! Skrek jag, knulla mig, knulla mig nu!” Han stirrade dumt på mig innan han till sist gjorde en ansats att lyda. ”Har du gjort det hör förut?” frågade han. ”Nej, men jag vill att du ska vara min första. Bara håll käft och och stoppa in den.” Fortfarande paff gjorde han äntligen som jag sade. Det första jag skulle göra när jag kom hem var att slänga dildon, den skulle aldrig kunna tillfredsställa mig igen efter det här.
Han stötte djupare och djupare, snabbare och snabbare och vi stönade ikapp, den ena högre än den andre. Medan han knullade mig smekte han mina bröst, eller snarare höll tag i dem. Han ökade farten och till hälften ropade och till hälften stönade att han skulle komma. Jag svarade lagom ointresserat att jag käkade p-piller så det var lugnt. Fast jag var inte nöjd än, så jag sade åt honom att dra sig ur mig. Än en gång stirrade han tomt på mig, men lydde till sist. Jag sade åt honom att lägga sig på golvet och det gjorde han. Jag satte mig vid hans ben och började långsamt suga på hans mörka ollon. Jag hann inte lugnt innan han tryckte ner mitt huvud över hans styva kön och tillsammans munknullade vi mig.
Ändå var jag inte nöjd, jag ville rida honom, som jag hade sett att de gjorde i porrfilmer, jag visste å andra sidan inte hur man gjorde och informerade honom om dilemmat. Resolut tog han tag i mina höfter och satte mig över sin hårda kuk som gled in lika smidigt som någonsin. Tillsammans fick vi fram en bra takt och han hjälpte mig att rida honom med ett fast tag om mina höfter och ibland rumpa...tills min telefon ringde.
Det var min mamma och det var angeläget. Jag tog hastigt på mig kläderna, ursäktade mig och vände mig mot dörren. Där låg Martin, spritt språngande naken, flaggan i topp och blåst på sin orgasm. ”En annan gång?” Han försökte dölja besvikelsen i rösten. Jag föreslog dagen därpå innan jag kysste hans kuk adjö och försvann ut genom dörren.