Forumet - Min livs och kärleks historia

Min livs och kärleks historia

976 0 0

Jag är en kille på 19år som är uppväxt i Stockholms södra förort. Mycket i mitt liv har varit väldigt dåligt och jag har inte sett så positivt på världen och framtiden. Men för ungefär ett och ett halvt år sedan så träffade jag den mest underbara tjejen jag någonsin träffat. Vi började ses mycket och blev snabbt ett par. Även om vi gick igenom mycket så var det de bästa året i mitt liv. Vi är inte tillsammans längre.


Jag har ingen att prata med hon var den ända jag kunde prata med. Jag har aldrig öppnat upp mig för min familj eller vänner innan jag träffade henne jag håller mina känslor inne. Nu när vi inte är tillsammans längre så har jag ingen att prata med och därför skriver jag här anonymt.


Lite om mig jag är uppväxt i en jätte fin familj som är snälla ingen missbrukar eller är våldsamma. Min familj har alltid hjälpt mig och dem har inte avvisat mig. Jag älskar dem för det.


När jag var liten så hade jag inte så mycket vänner. Jag var snäll och så men det uppskattades inte så mycket där jag växte upp så det slutade med att jag blev mobbad. Jag blev slagen sparkad kallad för fula ord och skrattad åt. Dem brukade låsa in mig i ett rum och kalla mig för äckel och sa att jag var ful och fet. Samtidigt stod det folk runt om och kollade på och flinade. Även om jag var starkare än dem så slog jag inte tillbaka för att jag inte ville såra dem. Jag ville inte att de skulle ha ont. Tiden gick och jag blev mobbad nästan varje dag från 6 års till 4-5.


Jag berättade aldrig för mina föräldrar eller någon annan för dem har alltid klarat sig själva och jag ville också det. Min största rädsla då var att dem skulle se mig som svag. Tiden gick och när jag var 8 tror jag så flyttade det en kille till mitt område. Jag hade bara en vän i skolan och det var svårt för mig att få vänner. Han som flyttade till mitt område var några år äldre men vi började vara med varandra. Vi var med varandra nästa varje dag och allt det här med mobbningen blev bättre då eftersom jag hade en vän jag kunde ha kul med. Vi hade jätte kul tillsammans och jag såg han som min bästa vän. Jag hade så fel. Vi var hemma hos mig vi var i min källare och jag var så svag som människa jag var så förstörd. Vi var i min källare och han började pussa på mig. Jag sa att jag inte ville. Han sa att om jag sög av honom så skulle det sluta. Jag var 8 år och han var några år äldre jag hade en vän utöver han och jag ville inte förlora han jag vågade inte säga emot. Och det är det näst värsta beslutet jag har tagit i hela mitt liv. Så det slutade med att jag sög av honom. Men det var inte slut där. Det bara fortsatte men nu sa han om jag inte gjorde det så skulle han säga till min mamma och det sista jag ville vara att dem skulle veta. Så det bara fortsatte och det eskalerade han våldtog mig under 3 års tid. Jag slutade att träffa honom men han plingade på min dörr och mamma sa att jag hade besök och släppte in honom. Jag sa inget för jag ville inte att dem skulle veta. Varje dag stod han vid min dörr och min.mamma öppnade och hon blev glad över att jag hade en vän. Jag har inte berättat för henne vad som har hänt hon skulle nog bli så förstörd så jag kommer nog inte berätta för henne. Jag blev våldtagen på alla olika möjliga vis jag sa till han att jag inte ville men han slutade inte. Han sa att jag skulle suga av min bästavän när han sov här och jag gjorde som han sa. Och då förlorade jag min andra vän. Ingen visste vad som hände ingen visste att jag blev mobbad på dagen och våldtagen på kvällen i 3 års tid.


När jag var nio så förlorade jag oskulden med en tjej och när jag var tio så hade jag trekant med två tjejer. Dem här upplevelserna har förstört så mycket för mig. Jag har jätte svårt att lita på folk och jag har svårt att bli attraherad. Jag har svårt att känna mig älskad och jag har svårt att känna mig bra.


Tillslut så flyttade han från mitt område. Då slutade våldtäkterna. Och i skolan så slog jag tillbaka då slutade mobbningen. I 6an blev det bättre jag fick flera vänner jag har alltid varit en social och glad person. 7 an 8 an och 9 an var bra jag tänkte inte så mycket på det som hade hänt men jag hade aldrig något förhållande med någon för jag hade aldrig blivit kär. Sen så började jag i gymnasiet. Jag såg en tjej jag bara tittade på henne så blev jag kär hon var i ett förhållande då men vi pratade lite vi gick i samma gymnasie. Jag böt linje efter ett tag och började i hennes klass. Vi började spela data spel tillsammans hänga i skolan och tillslut så började vi ses ensam. Och jag slutade i den skolan ungefär när vi började ses. Jag hade aldrig haft känslor innan men med henne så var det en stor känslor bomb som föll på mig hon var så rolig och så snäll. Efter alla mobbning där jag blev kallad fet och äcklig så började jag träna så vid den tidpunkten vi började ses så hade jag 8 magrutor och bänkade närmare 100 kilo om det säger något.


Jag släppte allt för henne min träning mina vänner mina pengar min tid jag gav allt till henne. Ju mer vi var med varandra desto mer känslor fick jag.


Hon behandlade mig fel hon var otrogen en gång med en kyss bara hon skrev med andra när jag var där hon var respektlös mot mig. Men hon har gått igenom ett helt annat liv och hon har sina anledningar det är inget jag tänker gå in på. Men iallafall jag såg igenom det dålig jag blev behandlad dåligt hon kom aldrig till mig eller visade uppskattning men jag såg alltid igenom det dåliga hon gjorde och såg den fina personen som fanns i henne. Även om jag mådde dåligt på när hon behandlade mig illa så var jag alltid glad att vakna upp bredvid henne. Jag älskade henne och jag ville vara med henne varje dag vilket vi var. Hon var osäker på mig och jag var osäker på henne. Hon tycker att hon är smal men jag tycker hon är perfekt. Så attraktiv jag tyckte hon var innan jag fick känslor för henne är helt otroligt och jag tycker verkligen hon är den vackraste tjejen i världen och känslorna gör det ännu starkare.


Jag kom alltid till henne jag köpte en vis present till henne som hon önskade sig så mycket. När hon kom hem från en resa så väntade jag på henne på flygplatsen med en nalle som var lika stor som mig själv nästan. Hon visste inte att jag skulle komma och när vi kom hem till mig så hade jag köpt femtio rosor och lagt i hela rummet. Hon grät av glädje det var den lyckligaste dagen i mitt liv. Jag skämdes aldrig för henne eller tyckte det var jobbigt när hon ringde jag svarade alltid och jag var hemma hos henne hela tiden. Jag lagade mat till henne och tog hand om henne när hon var sjuk. Jag var så glad av att ha henne och berätta vad som hänt mig. Hon gav mig en säkerhet som jag aldrig känt förut. Jag älskar verkligen henne och min dröm var och är att vara den som puttar på hennes rullstol när vi blir gamla. Jag hade aldrig känt mig älskad innan jag träffade henne. Hon var alltid där även om vi hade våra svårigheter och jag var inte perfekt själv.


Allt föll ihop för mig när jag började bli tjockare vi bråkade bara om jag skulle träna så det gick inte. Men när jag såg på mig själv i spegeln och magrutor var borta så kom det tillbaka till mig det med mobbning och under sex så fick jag tillbaka känslor och bilder som jag hade under den tiden jag blev våldtagen. Jag kunde inte ha sex längre. Jag tyckte alltid hon var snyggast i världen men jag kunde inte den gick bara ner för jag kände mig våldtagen och utnyttjad. Så jag vände mig till porr där jag kände att jag fick bestämma porr var min räddning när jag blev våldtagen så jag vände mig till det. Hon blev så ledsen över att det gick ut över vårt förhållande. Hon tycker att jag valde porren över henne vilket jag gjorde men det var inte pågrund utav porren som jag inte fick upp den och det var inte pga porren jag inte kunde ha sex. Det slutade med att hon kallade mig för äckel. Ett ord jag har dragits med länge. Jag kände mig så äcklig när hon sa det jag kunde inte vara med henne hur mycket jag än älskade henne så kunde jag inte var med henne efter att hon kallade mig äckel. Så jag gick därifrån och jag kom inte tillbaka. Jag var så förstörd att jag inte tänkte på henne dem första dagarna. Sen så ville hon ses igen så hon kom till mig ett tag efter. Jag var rädd att hon skulle träffat någon ny. Jag kände att hon lekte med mig så jag sa att jag inte ville vara med henne om hon behandlade mig som hon gjorde. Sen var det inget mer med det. Efter ett tag så kom mitt huvud tillbaka och jag började tänka på det bra vi hade men då ville hon inte vara med mig längre. Vi pratar inte nu men jag tänker på henne varje dag fast det var nästan ett halv år sen vi gjorde slut. Jag tänker på att jag aldrig kommer få krypa ner i hennes säng igen. Att jag aldrig kommer få sätta en ring på henne finger.


Till alla därute som haft det svårt i livet om ni är i ett förhållande eller tänker ha ett förhållande så skaffa professionell hjälp och prata med er partner. Jag kommer kanske aldrig igen få ligga bredvid den tjejen jag älskar igen och det har jag bara mig själv att skylla. Hur dåligt ni än mår så tänk efter om ni älskar personen eller inte. Jag älskade verkligen min flickvän jag ville aldrig såra henne men jag tyckte inte om vårt förhållande och det gjorde inte hon heller men jag älskade alltid henne. Innan ni gör slut med er partner fundera då över om ni älskar personen eller inte. Och sök hjälp. Jag älskar verkligen den tjejen och kommer kanske aldrig få krama henne igen det är något jag får leva med.


Titta på eran flickvän eller eran pojkvän och se det bra försök att fixa förhållandet om ni älskar varandra även hur svårt det verkar vara. Man kan alltid lösa sina problem men man kan inte alltid få tillbaka den man älskar. Gör inte samma misstag som jag om ni älskar någon så gå aldrig ifrån dem det är inte säkert att det blir något igen.


Det värsta beslutet i mitt liv var att gå från tjejen jag älskar.


Förlåt för en så lång text var bara tvungen att skriva av mig. Tack det är svårt att inte ha någon att prata med.

Tråden har inga svar… än.