Forumet - Min mage, eh?

Min mage, eh?

238 0 19
Det är såhär att jag vaknade igår och mådde illa, tänkte att jag kanske var hungrig så jag tvingade i mig frukost. Då blev det värre. Gick till skolan, var bubblig i magen, hade yrsel och kunde inte koncentrera mig på något. Sen när klockan var 1500 så fick jag plötsligt ett enormt sug efter mat och har haft det sedan dess, spelar ingen roll hur mycket jag äter.
Kan jämföra min mage med en bakismage, ah och just det jag är uppsvälld och gasig också. Tror inte det har något med intolerans att göra, för sånt har jag hypokondrat om för något år sen så det har jag mer eller mindre uteslutit.
Vad är detta? Jag ska upp till doktorn sen, men jag vill veta vad det möjligtvis kan vara för något. Kan man ha magkatarr utan att ha ont i magen? Nä? :/ Haha. Hjälp.

Spana också in:

foggysunday:

Just ja, det kanske var en viktig del [surprised] Men jag har sovit konstigt så länge jag kan komma på, så det känns ju också uteslutet... Eller?


Ja om du alltid har sovit lika konstigt så borde det inte vara det. För mig blir det konstigt eftersom jag bara jobbar natt varannan helg.