Forumet - Min mamma blir misshandlad av ny kille

Min mamma blir misshandlad av ny kille

3331 0 8
Hej, jag är en kille på 14 år som bor hos min mamma nästan hela tiden (mina föräldrar skilde sig när jag var 3 år) och min mamma hittade snabbt en ny kille som har kriminell bakgrund osv. Han slår och drar i min mammas hår nästan varje kväll och vill bara ta en kökskniv och döda han eller hämta massor med personer från ett "gäng" jag är med i. Har frågat min mamma om hon vill att jag ska döda han men hon säger att hon älskar honom och vet ej vad jag ska göra. Anmäler jag honom så blir d bara värre säger mamma 

Kommentarer (1)

  1. Du borde anmäla även om din mamma inte vill. Kanske prova ringa BRIS eller något först en gång, de kan säkert ge bra råd.

Tråden har 8 svar. Sortera efter:
Jag själv är uppväxt i en familj där misshandel skedde nästan dagligen. Prata med någon om det. Kurator, lärare eller någon annan vuxen du har förtroende för som kan hjälpa er vidare. Din mamma förtjänar bättre och ni ska inte behöva växa upp i en sådan miljö.
Prata mer med din mamma om det. Säg hur du känner och mår när du ser detta så inser hon förhoppningsvis snart att det inte är en bra miljö att växa upp i.
Men framförallt ska du INTE göra något dumt. Ta hjälp av någon vuxen innan det blir än värre.
Jag finns ett PM bort om du vill snacka.
du är 14 och är med i ett "gäng" med barn eller? det är precis inte bra att hota med att döda han om jag var du skulle jag ringa efter socialen så du och din mamma får ett eget hus som han inte hittar 

Spana också in:

De är din morsas val, inget du som 14årig ska behöva stå till svars för. En del kvinnor gillar att vara underordnade och så är väl fallet för morsan din. Om hon face to face säger till dig att inte koppla in myndigheter, gör inte det då. Så länge det inte är ett problem för dig, låt dem leva som dom vill, men stör dom din vardag säg till dem på skarpen att hålla käft eller sluta bråka för du ska göra läxor eller vad fan som helst. O sist, byt umgängeskrets för guds skull.