Forumet - Min mobil är borta :|

Min mobil är borta :|

467 0 39
Be henne ringa till den från sin mobil. Fast det har ni redan testat kanske. [blush]
Folk får ständigt ringa till min. Har ofta lust att be främlingar på stan ringa några signaler också så att jag slipper rota igenom hela väskan och fickorna i jakt på den. Men det kanske skulle ses som något desperat försök efter kontakt, så låter bli.
Städa, så kommer den nog fram!

Spana också in:

Alltså vad är det med kylskåp o folk som lyckas lägga grejer i den? Jag lyckades lägga min fjärkontroll i kylskåpet för ett antal år sedan, letade som en dåre, gav upp o satt o kolla på TV, blev törstig, öppnade kylskåpet, såg detta och började asgarva.

OnT: Det är jobbigt om detta händer mig, för jag har nästan alltid mobilen på ljudlös. Då funkar det ju inte att be någon ringa... jo det gör det för jag har sån superhörsel att jag kan höra den vibrera var den än ligger.

Ta hem mig till dig, ring upp den så hittar jag den säkert, är det en sak jag är mycket stolt över så är det min hörsel som står en bra bit över medelmänniskans[y]

Letat i diverse fickor? Jag brukar glömma den i en ficka o då får jag leta genom fickorna på alla byxor och jackor jag har. Hittar jag den inte då grips jag av lite lätt panik, för jag brukar glömma mobilen i bilen, och det = inbrott waiting to happen eftersom jag bor i ett lite ghetto-område.

Så skit i att kolla i rummet för tillfället, kolla alla fickor om ni inte redan gjort det, plus eventuell bil eller garage eller... toalett har jag faktiskt också glömt min på[blush]
Storchen84:

jo det gör det för jag har sån superhörsel att jag kan höra den vibrera var den än ligger.


Det kan jag med höra, men batterierna är slut.

Storchen84:

Letat i diverse fickor? Jag brukar glömma den i en ficka o då får jag leta genom fickorna på alla byxor och jackor jag har.


Mjo, är hemma hos egyptologen så hade bara mina byxfickor, tröjfickor och jackfickor att gå igenom. Vilket jag gjort femhundra gånger.

Storchen84:

Så skit i att kolla i rummet för tillfället, kolla alla fickor om ni inte redan gjort det, plus eventuell bil eller garage eller... toalett har jag faktiskt också glömt min på[blush]


Har bara varit i köket/sovrummet och på toan :/ Är en liten lägenhet.
KingGurka:

hade bara mina


Kollat hennes då? Under kuddar? Plocka upp sak efter sak från sängen o rysta o skaka o se om det faller ut något. Det brukar jag göra om jag letar efter något som en mobil o jag vet att den kan ligga i sängen.

Kollat under säng och soffa? Kanske fallit ur fickan o hamnat under pga: mys.

Jag blev förvånad första gången över hur lätt något kan hamna under en soffa
Storchen84:

Kollat hennes då?


Yep, iaf de hon hade på sig.

Storchen84:

Under kuddar?


Klart, flera gånger.

Storchen84:

Plocka upp sak efter sak från sängen o rysta o skaka o se om det faller ut något.


Gjort flera gånger :(

Storchen84:

Kollat under säng och soffa?


Japp, och bakom och i (sängen är soffan så det är rätt lätt)

Storchen84:

Kanske fallit ur fickan o hamnat under pga: mys.


Haha, nä så trevligt har vi ej haft det [no-no]

Har även kollat: Alla skåp i köket, bakom elementen, fönsterbänkarna, i ugnen, badrumsskåpet, alla kläder som ligger framme samt kaffeburken, bakom och under högtalarna, i påsen med pantflaskor, hennes snuspåse, och rotat igenom soporna. Börjar bli desperat.