Forumet - Min nya fetish: klockor

Min nya fetish: klockor

1081 0 13
.. Alltså såna man har på armen... Vad heter det? Armbandsur? Säger folk så fortfarande? Armband=sur heheheh. GÖTEBOOORG!!

Nä ok, "allvar". Ni som också gillar klockar och ibland kanske köper en sådan, vart köper ni dem, till billigt pris
och i helt ok kvalitet? Köpte en vit med läder på Glitter men lädret börjar tappa färg nu, not many funny, så vill ha en klocka som inte tappar färgen.
Obs söker inte såna där klockor med massa "diamanter" runt klockan som alla har idag.

S3ON: förr i tid1 fyllde de en funktion iaf, ej haft ngn sedan alla började gå runt med telefoner eller andra apparater med klocka i sina fickor.

ser ju inte direkt fint ut att ha en klocka runt armen :s 
Klockor kan ju visst vara fina!! Och det är mycket lättare att bara lyfta armen och se tiden än att gräva i väskan efter telefonen. + att en klocka gör mig mindre beroende utav telefonen vilket är så skönt.

Spana också in:

Läste i en tidning som var om smycken och det var säkert 1/3 med bara armband-sur. Tänkte själv köpa en redigt snygg men sen glömde jag av det och den tidningen har varit borta sedan länge :/
Sorrie! Ledsen

Om du är villig att lägga ut mycket på din fetish så vore "fina"/dyra klockor ifrån bl,a Guldfynd kanske något? Dock så har de endast de gamla klassiska Silver, Guld klockorna. Och många ser likadana ut.
  Om du vill ha snajziga fancy schmancy klockor så besök teknikmagasinet Galen

Man kan kika ó köpa klockor här på nätet men då är det 80% av alla sidor har kass kvalla, så var övertygad innan du köper.

Kassa råd... men det är vad jag kan om klockor Blink

Guldiga "Fynd"
Tekniska Magasinets