Forumet - Min pappa bryr sig inte

Min pappa bryr sig inte

2141 1 17

Nu är det så att jag har haft en deppression i flera år. Jag har tänkt självmords tankar och skrivit flera förväl brev. Och nu har jag börjat lacka lite i skolan oxå, han vill att jag ska gå i skolan och så, men varje natt så får jag panik eller ångestattacker och han bryr sig inte ett skit. Bara att jag ska till skolan. Jaja, han bryr sig att jag ska få utbildning o skit men han stöttar mig ju för fan inte. Just nu så hatar jag honom för det .

Några råd? 

Spana också in:

Kan nog vara väldigt svårt för en förälder att förstå. Och ibland oxå att ta på allvar. Du får väll prata med han o försöka nå en kompromiss som är bäst för er. Att du går i skolan och får hjälp på annat håll. Prata med någon, om d inte känner att du har någon nära. En psykolog eller kurator kanske?

 


Fkpaw: Kan nog vara väldigt svårt för en förälder att förstå. Och ibland oxå att ta på allvar. Du får väll prata med han o försöka nå en kompromiss som är bäst för er. Att du går i skolan och får hjälp på annat håll. Prata med någon, om d inte känner att du har någon nära. En psykolog eller kurator kanske? 
Kanske det. Min mamma förstår men endå har jag svårt att prata ut med henne. Måste antingen skicka mina känslor och så i ett sms eller ett brev för att det ska komma ut. 

Men om du känner att du mår bättre när du skriver av dig, så kan du väl skaffa en bok eller dokument på datorn? 
Annars är det bästa att prata om det med någon kurator eller bra vän etc. Sen med att din pappa inte  bryr sig är du inte ensam om. Du kan försöka prata med honom och förklara hur du känner.. Om han är som min pappa att det går in och sedan går ut med en gång, så är det tyvärr meningslöst.