Aviseringar
Rensa alla

Min pappa


Ämnesstartare

När jag var ett år skildes mina föräldrar efter ett förhållande av oansvar och hot.
Jag har bott hos min mamma mest, har träffat min pappa lite då och då (typ varannan helg) men aldrig bott där, jag är en 15årig tjejoch under hela min uppväxt har jag aldrig hört min pappa säga jag älskar dig eller hur mår du.

Min mamma och pappa har inte kontakt, då min pappa inte bryr sig.
Min pappa är en mytoman och mobbare, han lägger över allt ansvar på mig, att det är jag som ska höra av mig och allt är mitt fel.

Vi har sedan tidigare varit i kontakt med soc, min mamma gjorde en anmälning till soc efter att jag varit hemma hos min pappa, när jag kom hem till mamma var jag hungrig & smutsig. Min pappa har aldrig tagit ansvar över mig, inte ens när jag var liten, jag fick göra min mat själv och jag och mina syskon fick sova på en madrass i köket. Han har ända sedan jag varit liten mobbat mig psykiskt, jag har varit dum i huvudet, konstig osv, nu på senare år (10-15år) har det varit mycket om hur barnslig och oansvarig jag är. T.ex Nn är 5år och kan ingeting. Min mamma sökte om ensam vårdnad men fick inte igenom de då på mötet (där min farmor pratade för pappa) spelade offer och skyllde på mig. Väl efter mötet när jag kom hem till pappa så skyllde han på mig, det var mitt fel det var jag som hade snackat om han och ljugit. "Nu kunde jag förstöra hans liv genom att soc tog bort barnen från han baserade på mina lögner" Jag fick all skit för det, som om jag satin ditt honom. Jag kände mig så jävla dålig, jag blev nedtryckt av hela släkten på pappas sida.

Min pappa är ego, han bryr sig inte om mig, han är min vårdnadshavare tillsammans med mamma men han tar inget ansvar. För ca 1 år sen när jag var 14år så fick jag diagnosen depression, när jag berättade för pappa skrattade han åt mig, han ansåg att jag inte hade något att må dåligt över. Han sa att jag ljög t psykologen och att jag bara ville ha uppmärksamhet. Han skrattade åt mig och sa att han är den enda som borde vara deprimerad pga av att han nyligen fick en dom på samhällstjänst.

Han har problem med pengar, han blev nyligen dömd till samhällstjänst för ett bokföringsbrott. Jag vet att han är hos kronofogden men enda fortsätter han att köpa nya saker och planera nya semestrar. Han har ingen utbildning och jobbar nu mera som chaufför, han står inte på något, varken bil eller lån, min farmor står på det. Jag har endast fått kärlek via pengar av honom, sen klagar han på att jag är otacksam när jag vet att han inte har några pengar.

Han var tam med min mamma, sedan träffade han tjej nr 2 som han fick två barn med, de skilde sig för ca 3år sedan, för ett år sedan träffade han tjej nr 3 som han nyligen fått ett barn med. Det känns som om han bara går vidare hela tiden och börjar om. 

Min Pappa är rasist, han säger racistiska saker till mig om hur mycket han hatar muslimer och diverse, jag som är uppväxt med min mamma och hennes kille som hon har två barn med har inte den uppfattningen eller värderingen som han har, jag är ingen rasist. 

Så det där var lite bakgrundsfakta, för ca 3månader sedan slutade min pappa höra av sig till mig, jag vet att han inte är död, då mina andra syskon från tjej nr 2 åker dit varannan helg. När jag frågar min syster om det som för övrigt är bara 10år gammal säger hon att pappa inte ens nämnt mitt namn, han skyller på mig och säger att jag ska höra av mig och inte han. När min mamma skickar ett sms så svarar han inte ens, det är min farmor som svarar och skriver att min pappa inte vill skriva på något papper om bankpapper. Jag går till en psykolog och hon vill ta kontakt med soc, jag vet att jag kommer få skulden och min pappa kommer bara skylla på mig och se mig som en förärade. Jag vet inte om jag vill ha kontakt med min pappa, jag har möjlighet att träffa mina syskon via tjej 2 som min mamma har kontakt med. Jag är uppväxt med mamma och min styvfar som alltid funnits där.

Jag har säkert missat något men jag vet inte vad jag ska göra längre. Har ni frågor för att förstå situationen bättre bara fråga, jag vill bara ha hjälp av någon. / Tjej 15år


   
Citera

asså jag kan förstå att han aldrig har sagt "jag älskar dig" för om man verkligen älskar någon då säger man inte det då visar man det, och han kanske lägger mkt på dig men det kanske är för att han förväntar sig mkt utav dig men jag vet inte mer och jag läste inte mer en till andra stycket så bli inte arg på mig om jag missade ngt


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Asså min pappa har aldrig visat något intresse av mig, det viktiga jag vill förmedla är inte om han sagt jag älskar dig eller inte, t.ex en gång när jag rymde hemifrån efter han sagt hur värdelös jag var så var jag borta i flera timmar, detta var i januari. När jag kom hem så grät tjej nr3 och va orolig, hon hade ringt min mamma osv, min pappa låg bara i soffan och tittade inte ens på mig.


   
SvaraCitera

Bandit.:
asså jag kan förstå att han aldrig har sagt "jag älskar dig" för om man verkligen älskar någon då säger man inte det då visar man det, och han kanske lägger mkt på dig men det kanske är för att han förväntar sig mkt utav dig men jag vet inte mer och jag läste inte mer en till andra stycket så bli inte arg på mig om jag missade ngt

Redan i andra stycket förstår man ju att det är något som är fel på honom "Min pappa är en mytoman och mobbare, han lägger över allt ansvar på mig, att det är jag som ska höra av mig och allt är mitt fel.".


   
SvaraCitera

▇서울출장샵 miyin69.com 카톡rla1991 서울지역 모두 이동가능함니다▇
£서울출장업소카톡rla1991↘miyin69.com ←홈피
▇경기도출장샵 miyin69.com 카톡rla1991 경기도지역 모두 이동가능함니다▇
출장샵경기도카톡 rla1991▶miyin69.com ◄홈피
>오산출장샵 miyin69.com 카톡rla1991 평택/안산/하남 이동가능함니다<
▇인천출장샵 miyin69.com 카톡rla1991 인천지역 모두 이동가능함니다▇
출장샵인천카톡 rla1991▶miyin69.com ◄홈피
▇충북출장샵 miyin69.com 카톡 rla1991 충북지역 모두 이동가능함니다 ▇
>청주출장샵 miyin69.com 카톡rla1991 대소면/충주시/제천시 이동가능함니다<
출장샵충북카톡 rla1991▶miyin69.com ◄홈피
▇충남출장샵 miyin69.com 카톡 rla1991 충남지역 모두 이동가능함니다▇
출장샵충남카톡 rla1991▶miyin69.com ◄홈피
>천안출장샵 miyin69.com 카톡rla1991 보령시/아산시/당진시이동가능함니다<
▇대전출장샵 miyin69.com 카톡 rla1991 대전지역모두이동가능함니다▇
출장샵대전카톡 rla1991▶miyin69.com ◄홈피
대전서구출장샵 miyin69.com 카톡 rla1991 중구/유성구/대덕구이동가능함니다<
▇대구출장샵 miyin69.com 카톡 rla1991 대구지역 모두이동가능함니다▇
출장샵대구카톡 rla1991▶miyin69.com ◄홈피
달성군출장샵 miyin69.com 카톡 rla1991 중구/달서구/수성구 /동구이동가능함니다<
▇부산출장샵 miyin69.com 카톡 rla1991 부산지역 모두 이동가능함니다▇
출장샵부산카톡 rla1991▶miyin69.com ◄홈피
>해운대출장샵 miyin69.com 카톡rla1991 남구/사하구/수영구이동가능함니다<
▇경북 출장샵 miyin69.com 카톡 rla1991 경북지역 모두 이동가능함니다▇
출장샵경북카톡 rla1991▶miyin69.com ◄홈피
>경주출장샵 miyin69.com 카톡rla1991 문경시/포항시/안동시이동가능함니다<
▇경남출장샵 miyin69.com 카톡 rla1991 경남지역 모두 이동 가능함니다▇
출장샵경남카톡 rla1991▶miyin69.com ◄홈피
>통영시출장샵 miyin69.com 카톡rla1991거제시/양산시/창원/김해/이동가능함니다<
▇광주출장샵 miyin69.com 카톡:rla1991 전라도 광주지역 모두 이동가능▇
⇨농성동출장샵카톡 rla1991ゑmiyin69.com안마ゑ송정동
광주남구출장샵miyin69.com 카톡rla1991 동구/북구/광산구/서구이동가능함니다<
▇전북출장샵 miyin69.com 카톡 rla1991 전북지역 모두 이동가능함니다▇
출장샵전북카톡 rla1991▶miyin69.com ◄홈피
전주시출장샵miyin69.com 카톡rla1991 고창/부안/군산/부안군이동가능함니다<
▇전남출장샵 miyin69.com 카톡 rla1991 전남지역 모두이동가능함니다▇
⇨구례출장샵카톡 rla1991ゑmiyin69.com 안마ゑ전남도청
여수시출장샵miyin69.com 카톡rla1991 담양/순천시/고성군/해남이동가능함니다<
▇강원출장샵 miyin69.com 카톡:rla1991 강원도지역 모두 이동가능함니다▇
출장샵강원카톡 rla1991▶miyin69.com ◄홈피
강릉시출장샵miyin69.com 카톡rla1991 춘천/속초/삼척/동해/연제군이동가능함니다<


   
SvaraCitera