Forumet - Min pappa låter mig inte bli Wiccan.

Min pappa låter mig inte bli Wiccan.

1285 0 90
Hej!
Jag och min vän har bestämt oss för att utbilda oss till wiccaner. Tidigare har jag varit buddist men de gick ingenstans. och då var pappa hel okej med det. Men nu säger han att jag inte får bli Wiccan! jag fattar inte det eftersom jag fick bli buddist! ÅÅÅ jag hatar honom!

Vad ska jag göra?![cry]

Spana också in:

Ensamvargen:

Sätt dig ner. Samla dina tankar. Sortera ut vad det är du verkligen tror på. Säg till din pappa vad du kom framtill och att han inte kan ändra på det.


Tack för ett normalt svar! :)

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Jonnybravo91:

wicca är en fett gay sekt


har du varit Wiccan eller?[badgrin]
Axeluzz:

har du varit Wiccan eller?[badgrin]


Nej, men jag är väldigt påläst och lärd.

Ta reda på lite mer info sekten först, så mycket du bara kan. Ta också reda på info om andra religioner och sekter. Studera filosofi och historia. Sätt dig sedan ner och fundera genom. Verkligen fundera och bearbeta alla dina tankar.

Bestäm dig därefter vad det är egentligen du vill.
Axeluzz:

Så ett halvår av studering räcker inte??


Nej, inte på långa vägar. Har du någon som helst respekt för livet och för din egen hjärna, bör du lägga ner bra mycket mer tid och kraft på det.

My dreams are her:

Jag måste rätt dig lite i att wicca inte är är en sekt och inte heller direkt någon religion även om det ligger mycket närmare.

Källa


En snubbe tillhörande wicca som gjort en liten hemsida i word, är inte samma sak som en källa nej.
Orsaken kan vara att buddhism är en respekterad världsreligion, medan wicca uppfattas som flum. Folk vet vad buddhism är för något, men har bara ett vagt begrepp om vad wicca är, och det som är okänt kan kännas hotfullt eftersom man kan föreställa sig vad som helst om det.

Hur som helst: strunta i vad han tycker och gör som du vill. [y]