Forumet - min pappa ogillar mig

min pappa ogillar mig

1516 0 19
åhh..det känns som att min pappa inte gillar mig.

Det går inte ens prata med honom..han pratar aldrig med mig , han frågar aldrig hur jag har haft det under dagen och sånt..Går knappt att prata med honom , och när man väl försöker så svarar han bara kort och ointresserat. Stör mig som fan på detta.
Känner knappt honom , eftersom att han aldrig visar känslor eller något.
Han har nog aldrig sagt att han älskar mig...bara när jag var liten och när han var tvungen att svara på mitt "pappa , jag älskar dig"
Han klagar på allt jag gör , gör en stor grej av allt.
Tex nyss
jag : pappa , jag har inga pengar nu och jag behöver köpa lite saker tills skolan börjar , skulle jag kunna få eller låna pengar av dig ?
han : nej. du hjälper ju förfan aldrig till här hemma...du kan ju fan ingenting förutom att prata i telefon och sitta vid din dator !
jag : ..vad har det med saken att göra ?
han : ALLT ! skärp till dig , annars så ( så hotar han med något , asså något litet bara )
sen går jag upp på mitt rum.

blir så JÄVLA sur på honom , han vet fan ingenting om mitt liv och han bryr sig inte heller.
När han är sur på mig pratar han med mig som att jag är helt trögfattad , trots att jag är 15.

och bara om jag sitter helt lungn kan han komma och klaga på mig..han VILL bråka med mig. Blir så jävla sur , han försöker få mig att känna mig liten och ynklig bara.

puuhhh ,behövde skriva av mig..
Det gör han säkerligen inte, du måste ta hans liv i beaktande, hur man mår påverkar beteendet mot andra.
Försök prata med honom.

elinsimonsson:

han : nej. du hjälper ju förfan aldrig till här hemma...du kan ju fan ingenting förutom att prata i telefon och sitta vid din dator !
jag : ..vad har det med saken att göra ?


Han vill ha någonting tillbaka, det är inte kul att bara ge. Du måste ju lära dig någonting också.

Spana också in:

Blir så nedstämd och frustrerad när jag läser sådant här, kan inte föreställa mig att någon förälder kan behandla sitt/sina barn så pass illa. Din pappa måste vara antingen psykiskt sjuk eller ur balans.

Jag skulle personligen kontakta någon utstående, socialen eller någon som kan hjälpa en på något vis. Ta kontakt för din egen skull i första hand, men kanske även dina syskon? Ert självförtroende kommer långsamt förstöras så oerhört av det han säger och gör. Så att det kan ta skada i det verkliga livet.