Forumet - min pappa slår mig

min pappa slår mig

539 0 7
i mitten på juli stack min pappa ifrån mig, mamma och bror. han kom inte hem igen. och sen dess har han ´hotat mig både via sms och telefon att han ska ta min lillebror ifrån oss och ringa soc, säger att allt är mitt fel osv.
dem två gånger jag träffat honom sedan han stack pga nödvändiga saker som att rensa ut garage,förråd m.m. i samband med att vi nu ska flytta så har han slagit mig. och nu senast lämnat mig med alla flyttkartonger på gatan i ett väldigt oroligt område.
han har lämnat oss med alla räkningar o skit (Vi har jätte hög hyra + massa andra räkningar) och han vägrar betala och mamma e arbetslös och vi får ingen hjälp nånstans, mamma ringer till olika myndigheter varje dag men ingen kan hjälpa oss. vi har dessutom sagt upp våran lägenhet eftersom vi inte klarar hyran men ännu inte fått någon ny.
jag kan heller inte prata med mina kompisar för dem förstår inte. jag törs inte gå till psykolog eller liknande. har jättesvårt att prata om detta irl. jag mår verkligen jättedåligt över detta. vad ska jag göra?

Spana också in: