Forumet - Min pappa vill vekligen inte att jag ska ha pojkvän

Min pappa vill vekligen inte att jag ska ha pojkvän

1674 0 21
Hej,Min pappa vill verkligen inte att jag ska ha pojkvän. Han anser att det är fånigt och att om jag har ett förhållande ska det vara med någon jag vill vara tillsammans med hela mitt liv.Men jag vill bara ha kul och testa mig fram! Och just nu är det så att jag har en. Och han vill verkligen träffa mina föräldrar. Vad ska jag göra?  P.s Mina föräldrar vet ej att jag har  en pojkvän!!  - Em

Spana också in:

Din pappa är i en betydligt enklare sits än vad du är i. Han ska inte bestämma vad du vill göra i ditt privatliv .  Han säger nog så för att han ser saker från ett otroligt långsiktigt perspektiv, och givetvis är hans budskap att man ska vara försiktig.

Det är bara att säga till honom att oavsett vem jag väljer så kommer jag ( ur ett"mig"-perspektiv) alltid garantera att jag har valt honom.

Det enda som finns kvar att göra, att besegra den uppfattningen man har till personen ifråga, och jag kan lova att om han fortarande svarar lite kallt, så vet du vad han tycker och du kan strunta i det han säger helt och hållet.

Krossan: Din pappa är i en betydligt enklare sits än vad du är i. Han ska inte bestämma vad du vill göra i ditt privatliv .  Han säger nog så för att han ser saker från ett otroligt långsiktigt perspektiv, och givetvis är hans budskap att man ska vara försiktig.

Det är bara att säga till honom att oavsett vem jag väljer så kommer jag ( ur ett"mig"-perspektiv) alltid garantera att jag har valt honom.

Det enda som finns kvar att göra, är det man har som uppfattning till personen, och jag kan lova att om han fortarande svarar lite kallt, så vet du vad han tycker och du kan strunta i det han säger helt och hållet.
Mm -Em