Forumet - Min pojkvän får inte gå ned på mig om jag inte duschat timmarna innan - onormalt?

Min pojkvän får inte gå ned på mig om jag inte duschat timmarna innan - onormalt?

5177 0 59
Ja som rubriken säger så vill jag inte att min pojkvän (eller någon annan) går ned på mig om jag inte duschat sammma dag och känner mig "fräsch".

Så min frga till tjejer är: Känner du samma sak eller bryr du dig inte? Är det bara jag som fjantar mig eller känner fler på samma sätt?

Min fråga till killar:Är detta något ni bryr er om? Skulle ni tycka att er tjej va jobbig om hon sa så? Hur tänker ni kring eran hygien?

Förlåt för mycket text [bigsmile]
Loka321:

Min fråga till killar:Är detta något ni bryr er om? Skulle ni tycka att er tjej va jobbig om hon sa så? Hur tänker ni kring eran hygien?


Ett av mina ex luktade inte direkt hallontårta när jag gick ner på henne, och hon tyckte samma sak om mig. När sexlivet blev mer regelbundet började vi duscha innan vi hade sex varenda gång (förutom de där spontana gångerna, givetvis). Jag hade inga fler problem under de två och ett halvt åren vi var tillsammans, och hon tog aldrig upp något med mig heller.

Så, personligen är jag helt för att känna sig fräsch när man har sex.

Spana också in:

isola:

killar då?
iof brukar inte snoppar lukta ngt speciellt men ändå
(eller så finns det en hel värld av illaluktande snopps därute)


Jag skulle aldrig drömma om att vara ofräsch där nere och låta en dam gå ner. [no-no] Undantag görs vid fylla, men där ursäktat även kvinnor.
zIGGE:

klart man duschar eller tvättar sig själv varje dag, är knappast övertvättar! Det är normalt, annars är man äcklig.


det räcker ju med vatten varje dag, finns folk som är för känsliga för ens det. att tvätta med tvål, om så ens bara intimtvål, kan paja balansen. Fittor i obalans är onice.

zIGGE:

Du behöver kanske duscha lite oftare![love]


nej