Forumet - Min pojkvän ljuger..?!

Min pojkvän ljuger..?!

2904 0 55
Som rubriken.. min pojkvän ljuger för mig. Jag har inte varit hemma på ett par dagar, och han hade fest på jobbet. Vi sågs idag ( dagen efter ) och när jag undrade varför han inte hade jobbarkläder på sig ( när han kom direkt från jobbet) så sa han att han hade försovit sig och inte hunnit ta på dom. När jag senare av en slump gick jag igenom hans sms såg ett sms där hans sambokompis skrev " ska du sova här inatt eller?" som kommit fram kl. 07.37.

När jag frågade om smset så sa han först att hans mobil varit avstängd och att han visst hade sovit hemma. ( och att jag skulle fråga hans sambo om det om jag var orolig??) Men sen när jag frågade honom igen och sa att jag inte trodde på honom så erkännde han att han sovit hos en annan killkompis som jobbar på hans jobb ( känner båda dessa killar och det var därför han inte hade haft jobbkläder.

när jag (såklart) frågade VARFÖR han ljög så sa han bara att han inte visste, men att jag "brukar vara så himla svartsjuk och orolig av mig" så att han inte hade velat oroa mig. Han lovade även att aldrig ljuga om "småsaker" i framtiden..

VAD SKA JAG TRO EGENTLIGEN?!?!?!??!?!?!?!??!?!
är det möjligt att han talar sanning nu? Jag frågade den kompisen han sa att han hade sovit hos om det stämde, och det gjorde det..
Jag "snokade" inte, han sitter alltid och pillar på min telefon, och jag frågade faktiskt om jag fick hålla på med hans mobil, så det var ingen "smyggrej" direkt. :)

men jag hoppas han inte "pallar bara" för vi har tjaffsat lite.. men jag skulle a l d r i g bli sur för att han sov hos en kompis :S:S?

Spana också in:

augustikärlek:

hjälp... några fler som kan tala om hur dom ser på saken.


om min pojkvan hade gjort som din hade jag blivit skitur och sagt det till honom, och sen hade jag sagt om natt sant hander igen sa lamnar jag honom.
har gjort detta faktiskt, du maste satta granser sa han forstar att han inte kan halla pa hur som helst.alskar han dig kommer han forsta att du menar allvar och sluta vara barnslig.