Forumet - Min pojkvän prioriterar inte mig, vad ska jag göra? (Vi har varit tsm i 1månad)

Min pojkvän prioriterar inte mig, vad ska jag göra? (Vi har varit tsm i 1månad)

6149 0 6
Hej! Jag har precis blivit tillsammans med en kille, vi är båda 17år, han är blyg och det är jag med. Vi har varit tillsammans i 1månad och det var han som tog initiativet att vi inte bara skulle vara på g, utan bli ihop efter första gången vi låg. Han har aldrig dejtat eller haft någon tjej innan mig, medan jag dejtat några killar innan honom och är lite mer "erfaren" (vi var dock båda oskulder). Han säger att han verkligen vill ses, men skolan kommer ivägen (vilket jag förstår vi båda går ju i 2an på gymnasiet) och att han gillar mig så jävla mycket, men han hör i princip aldrig av sig. Han är och har aldrig varit någon smsare eller en kille som håller på med mobilen och det visste jag redan sen innan, men det är jobbigt att vi aldrig hörs och smsar jag tar det 1-5 timmar innan han "ser smset" eller svarar.

Nu till min fråga, vi har inte träffats på 3 veckor nu och jag längtar ihjäl mig!! Men när vi planerat att göra något så kan han planera något med sina vänner EFTER DET och då dissa mig istället, jag är ingen tjej som behöver ses flera ggr varje vecka, men vill ju ses mer än 1gång i månaden?? Speciellt i början av förhållandet. Han prioterar inte mig utan träffar istället kompisar, är med familjen, pluggar eller chillar hemma istället för att träffa mig....

Jag har har pratat med honom om detta och han har sagt förlåt och att han verkligen vill träffas och vill inte att jag ska känna mig bort prioriterad osv. Men det har inte gjort någon skillnad mer än att han kan fråga om jag vill ses en stund på förmiddagen (för självklart ska han ut med sina vänner på kvällen) på helgerna, detta gör mig jätteledsen och det känns som han inte är kär i mig eftersom han hellre är med killarna varje helg än mig.. Jag har till och med frågat om han inte vill vara tillsammans längre, men det vill han. Vad ska jag göra? Jag har ju tagit upp att jag vill ses mer, känner mig bortprioriterad osv redan. Är det helt enkelt så att jag ska ta snacket att detta inte är typen av relation jag vill ha? Men jag är ju så jävla kär, vad gör jag, känns som han tar mig förgivet??

Inga kommentarer

Tråden har 6 svar. Sortera efter:
Känner igen din situation, min förra pojkvän var extremt upptagen mot slutet, men då hade vi varit tillsammans ganska länge! Låter  märkligt när ni precis blivit tillsammans. Jag förstår att det är jättejobbigt när du är kär, men kräv av honom att om ni ska ha ett förhållande så måste han prioritera dig. Det får fortfarande att göra andra saker också. Tre veckor är sjukt mycket för att precis blivit ihop, och ni bor väl inte långt ifrån varandra, eller? 
Du ska inte behöva känna en sån här saknad, så jag tycker du ska ställa mer krav på honom och om han inte bättrar sig har jag inga andra råd än att göra slut med honom. Även om det är svårt. Men du förtjänar bättre än så! 
Säg åt han att om man inte börjar prioritera in dig i hans liv, så kommer du gå till någon annan istället. 
Han ska ju prioritera dig minst lika mycket som han prioriterar sina kompisar. 
Låter inte som han är kär i dig alls utan bara vill ha dig att tillgå när det passar honom, kanske blandar han ihop sexuell attraktion med kärlek

Spana också in:

Det känns lite som att han halft om halft utnyttjar dig, jag är som han dålig på att smsa och som ni är oskulda så är det samma här med och jag är som du mer erfaren.
Jag personligen skulle gärna vilja träffa min flickvän ses två tre gg i månaden , dock så är jag singel då jag och min fd. flickvän bara träffades ca 1 gång i veckan och jag fick inte fira hennes födelsedag och då bjöd jag inte henne till min som jag tyckte att de sprack. Dock så borde jag iaf ha ringt henne och inte smsat när jag gjorde slut men sak samma.

Om jag hade vart han så hade jag istället för att chilla hemma träffat dig och tagit med dig med mina kompisar och snackat o haft det gött.

Du borde säga till honom hur du känner att han underprioriterar dig och kanske inte ens bryr sig om att träffa dig och att du jättegärna vill träffa honom i alla fall någon gång.

Lycka till, jag önskar dig all lycka! CoolHjärtaParty