Forumet - Min pojkvän sårar mig ibland..

Min pojkvän sårar mig ibland..

3314 0 58
Jag har en pojkvän sedan ett ½ år tillbaka som jag tycker väldigt mycket om. Han tycker om mig, men ibland kan han säga saker som sårar och stör mig.

T.ex. när vi äter, kan han påpeka att jag äter mycket mat.
Inte så farligt det men ibland kan han ifrågasätta varför jag t.ex. äter så mycket snacks när vi ser på en film. Jag tycker inte jag äter så överdrivet mycket, jag äter för att det är gott och roligt att göra det framför en bra film.
Han kan kommentera genom att säga något i stil med:

"Jag fattar inte hur du orkar trycka i dig så mycket, är du hungrig eller varför trycker du i dig så mycket?"

Jag vet inte vad jag ska svara, blir mest besvärad och ledsen innombords. Egentligen borde jag ignorera honom och inte ta åt mig. men han är ju den jag älskar och man vill ju verka bra på alla vis inför honom.

Han kan även kritisera mina kläder, sådant som han inte tycker om och då slutar jag att använda dem eftersom jag känner mig sårad av att han säger det rakt ut på det sätt han gör. Ibland kan han till och med göra narr av mig, och mina val av kläder. Det är inte roligt.

Blir så himla trött på det. Vad ska jag göra? Snälla hjälp mig någon.. är trött på detta.

Spana också in:

skitsystem:

srsly


jag kan tänka mig att det låter löjligt när man skriver det sådär. det tror jag säkert. men det är hur jag har det och jag fattar inte varför det blir ett problem av det.

Någongång har jag sagt åt min pojkvän något i stil med "om du fick bestämma så skulle du inte vilja att jag åt någonting över huvudtaget"

men då har han bara skrattat o tyckt varifrån jag har fått det, att det är ju löjligt, varför skulle han vilja det..


suck. :s
isola:

du är satans gåva till lättpåverkade småtjejer [cry]


vaaaah : s jag måste ju bara agera tolk så hon fattar vad han menar[no-no] om ens pojkvän undrar varför man äter så mycket, så är det ett sätt för honom att säga typ "jag tycker du börjar bli fet, du borde banta". men det kan man ju inte säga rakt ut så han försöker väl lägga fram det lite försiktigt bara[no-no][blush]
tjena bruden :P du äter o har på dej vad du vill och tala om det tydligt för honom. Jag förstår att det e jobbigt om han håller på så och om han inte slutat när du sagt åt han så fungerar inte ett förhållande så. ett förhållande ska handla om kärlek göra varandra at må bra o vara glada ihop inte ska du behöva vara ledsen. SÄJ TILL HONOM VAD DU KÄNNER i ett förhållande e kommunikation viktigt även om de jobbigt ibland! <3