Aviseringar
Rensa alla

Min pojkvän sitter häktad


Ämnesstartare

Hur hanterar jag det? Det har gått över 10 månader och om jag har tur får jag en tid iaf 1 gång i veckan. Men sist jag var hos honom sa han att hans föräldrar var arga på mig för att de tyckte att jag hade tagit deras tid. Jag vet inte ens vad jag egentligen vill ha sagt. Allt är jävligt jobbigt.


   
Citera
Ämnesetiketter

häktad i 10 månader? 


   
SvaraCitera

Jag är inte så säker på att jag uppfattat din fråga? Är din fråga vem som har "mest" moralisk/juridisk besökstid till din pojkvän?

En person blir ju inte häktad i 10 månader förutsatt att han är oskyldig även om det iof sig har hänt. Så min fråga blir följaktligen - vad är han misstänkt för och har han gjort några erkännanden? Har han suttit häktad i 10 månader så har han en försvarsadvokat. Vad är försvarsadvokatens åsikt?

Frågorna är ju klart intressanta med bakgrund av den kriminalitet som drabbat Sverige senare år med skjutningar med skarpladdade vapen, mord, skolskjutningar, droghandel och våldtäkter som idag är något som dessvärre har blivit vardagsmat. Kriminella som de flesta ser att vi låser in och slänger bort nyckeln. Förutsatt naturligtvis att bevisföringen är 100%.


   
SvaraCitera

Önskar jag hade en partner som var kriminell, vilka goals ändå 


   
SvaraCitera
mdma
 mdma

vilken jädrans nolla. 


   
SvaraCitera

KolsyratVattenMedSmakAvCitron: Hur hanterar jag det?

Du splittar med patrasket. 


   
SvaraCitera