Forumet - Min pojkvän vill att jag kallar honom för pappa när vi har sex

Min pojkvän vill att jag kallar honom för pappa när vi har sex

2906 0 50
Hej. Jag är en 17-årig tjej som har varit tillsammans med min pojkvän i 7 månader. Allt har funkat jättebra fram tills för ca en månad sedan då han började önska att jag kallade honom för pappa och låtsades att han var min pappa när vi hade sex. Han vill att jag ska säga saker som att jag är "pappas lilla hora" och "be om att få suga pappas kuk" m.m.

Har även märkt när jag har snokat i hans dator (ja, dumt gjort, jag vet, men jag var tvungen att ta reda på vad som fått honom att förändras så radikalt) att han skriver en massa incestnoveller och lägger upp på sidor som sexnovell.se m.fl. Novellerna brukar främst handla om sex mellan far och dotter, men ibland även trekant mellan far, mor och dotter. Han har även sagt grejer som "När jag får barn och om det blir en dotter så ska jag ha sex med henne så fort hon blir byxmyndig". Jag blev helt chockad och visste inte vad jag skulle säga.

Vad ska jag göra? Jag har inte konfronterat honom än ang sexnovellerna, för jag vill inte att han ska bli arg för att jag snokade i hans dator. Jag älskar honom över allt annat, så jag vill verkligen inte dumpa honom, samtidigt som jag blir väldigt illa till mods över hans beteende.

Tack på förhand.

Spana också in:

Postorderhoran:

+ du kan ju inte direkt skälla ut honom för att du snokat i hans dator


Om hon till exempel hade stött på en välutarbetad plan för hur han ska sälja henne som sexslav under deras kommande semester till Estland eller hur han ska bomba riksdagshuset och skylla på henne så hade det väl varit rätt motverat att bli upprörd, även om hon stött på dessa planer när hon gjorde något dåligt. Att skälla ut honom för att han skriver sexnoveller med incesttema känns däremot inte så aktuellt.

Eh, vet inte om min poäng framgick, men ja.

Tycker för övrigt att man bör ifrågasätta sitt förhållande om ens partner tycks planera att våldta sitt framtida barn. Fattar inte varför man väntar med det tills man även konstaterat att denne skriver incestnoveller.
entrasigsjäl:

Tack på förhand.


Kan helt enkelt vara så att han tänder på sådant rollspelande vid sex?
Hur seriös han är med att ha sex med sin eventuella dotter vet jag inte, hoppas han inte är seriös men är han det så gör dig själv en tjänst och välj inte honom för en framtid tillsammans.

Fråga honom annars varför han vill att du ska kalla honom för pappa?
mediakatt:

Eh, vet inte om min poäng framgick, men ja.


alltså.
Jag tycker också det är fel att han vill våldta ett framtida barn. Min poäng (som kan va svår att hitta ibland) var att antingen dumpar hon eller så står hon ut eller så säger hon "du den där incestgrejen du gillar när vi har sex, den funkar inte för mig"

+ ser ej problemet med att någon författar incestnoveller, det kan ju vara bara en fantasi som man gillar att ge utlopp för. I text, ej handling.
Postorderhoran:

+ ser ej problemet med att någon författar incestnoveller, det kan ju vara bara en fantasi som man gillar att ge utlopp för. I text, ej handling.


Alltså, det jag menade var att det faktum att hon fått reda på något genom att snoka i hans dator inte automatisk fråntar henne rätten att vara arg över detta. Jag tycker inte heller att det är problem om någon skriver incestnoveller eller att hon har någon rätt att bli arg över just det.