Forumet - Min pojkväns andedräkt.

Min pojkväns andedräkt.

3319 0 18
Jag har försökt och försökt och försökt att prata om det med honom, det luktar rutten matlåda i hans mun, han frågar varför jag inte vill kyssas och jag håller andan medan jag försöker kyssa hans avfallskvarn. Ibland vill jag bita honom hårt, så att han slutar, det är väldigt äcklande. Jag har sagt "jag tror du har något mellan tänderna, vill du ha tandtråd?" men han verkar inte tandtråda särskillt väl för han luktar fortfarande som matrester mellan tänderna deluxe. 

Han undrar varför jag inte vill ha sex med honom och "för att jag inte tänder på zombiedofter" är inte ett svar. Snart kommer jag bli tokig och skrika "GÖR RENT KÄFTEN ORDENTLIGT, VAD ÄR FEL PÅ DIG?!" 

Jag sover alltid med filten över min näsa för när han vänder sig om och andas på mig så vaknar jag.

Spana också in:

Det kanske verkar som en omöjlig sak att säga, men det är faktiskt inte ogörligt att säga: "Du har ganska dålig andedräkt just nu, det inspirerar inte till sex", under förutsättning att du använder en nyktert konstaterande "i förbigående"-ton som om det handlade om att man tappar aptiten om en talrik man ska äta ur inte är diskad även om man är hungrig. Det fungerar betydligt bättre att säga den saken i neutral "vilken sak som helst"-ton än om du säger samma sak i ilsken ton. Känsliga saker kan åstadkommas lätt om man inte gör en grej av dem. 

Fingerprints:
Det är väl lite awkward att lukta illa, även när man är med andra. Tycker jag i alla fall.. 
ja, klart.. har inte sagt jag inte håller med. Inte för att jag har dålig andedräkt, men har märkt att jag alltid riktar min mun i en vinkel så den jag pratar med inte får luften i ansiktet Rodnar för ingen gillar ju att bli andad på.. Åh är så himla hänsynstagande jämt Gråter kommer flippa ut nån dag och typ, mm +_+