Forumet - min pojkväns kompis

min pojkväns kompis

261 0 25
Hur vet man om en kille gillar en?

Denna kille får inte visa egentligen om han nu gör det eftersom det är min pojkväns kompis. Men ibland har jag bara upptäckt att han stirrar på mig (kanske 2ggr) och min pojkvän sa att han hade sagt till honom att han inte hoppades att jag tyckte han var konstig. Jag har själv börjat få känslor för denna killen och vet inte om jag beter mig underligt kanske bara e därför han frågar.. Han har sagt till min pojkvän att han tyckte jag var söt.. men han brukar inte prata med mig så mkt iochförsig brukar jag undvika honom eftersom jag inte vill min pojkvän ska tro något. Sist sa han "du säger inte så mkt" till mig.. Va d för att få någon uppmärksamhet? fattar inget. Killar e svåra.

Haha kanske låter konstigt och svårt att veta men undrar ändå vad ni tror? :P

Spana också in:

standby:

Hn sa kanske till din kille att du var söt för att din karl frågade för att få bekräftelse. Man säger nog inte till sin kompis att dennes flickvän är söt om man faktiskt vill ha henne, inbillar jag mig.


Ja det kan det ju vara men tror han hade sagt det i vilket fall..
martin312:

vf är du då tsm med din nuvarande kille överhuvudtaget?


För att av vissa orsaker har jag inga nära vänner kvar :( har blivit sviken av alla och han är den enda jag har. Jag älskar honom självklart efter alla dessa år men gnistan e liksom död. Han är den enda killen jag har haft eftersom vi blev ihop när jag va 16. Men jag är osäker på om jag vill vara med honom eller om det är bara för jag inte har någon annan.. jag e spec osäker eftersom jag har fått känslor för en annan kille..
Fallingapart:

Sist sa han "du säger inte så mkt" till mig.. Va d för att få någon uppmärksamhet? fattar inget. Killar e svåra.


Okeej, ja fattar som sagt inte varför du inte tar en paus hehe [crazy]. Sedan ska du inte vänta dig att hans kompis gör något. Varit med om typ de där, jag gjorde såklart inget. Min polare ffs orka göra han ledsen på mig för någon random brud [rolleyes].
notfallingapart:

Okeej, ja fattar som sagt inte varför du inte tar en paus hehe . Sedan ska du inte vänta dig att hans kompis gör något. Varit med om typ de där, jag gjorde såklart inget. Min polare ffs orka göra han ledsen på mig för någon random brud


Jag har föreslagit en paus men han sa antingen e det slut eller inte. Så tog det slut och han bölade i 1 timme så hann jag ångra mig eftersom han tog fram alla minnen och sånt.. Så jag måste först få ordning på mitt liv innan jag kan göra slut eller försöka övertyga att ta paus.

Men det beror väl på hur länge man har varit vänner? Dom har bara varit vänner sen i somras typ och började umgås mest nu under hösten innan tränade dom bara tsm. Jag kan inte sluta tänka på honom, han får min mage att pirra :) var så längesen som man hade den underbara känslan...

Så du hade aldrig försökt något??
det är vanligt att man får känslor för någon annan då man varit ihop med någon länge, man får fundera på om man vill välja rutinen med sin pojkvän eller det nya, spännande med någon ny. Men man får tänka över noga, för det finns ofta en bra anledning till att man har varit ihop med sin partner länge.

Jag tror att du överreagerar väldigt mycket på vad denna kille sagt och gjort. Kanske för att du vill ha spänning i vardagen? Personligen så tror jag aldrig det är bra att svinga sig från kille till kille.
Leverpastejmedgurka:

Jag tror att du överreagerar väldigt mycket på vad denna kille sagt och gjort. Kanske för att du vill ha spänning i vardagen? Personligen så tror jag aldrig det är bra att svinga sig från kille till kille.


håller med där. Men de är ju hennes val så vid säga :P