Forumet - Min pojkväns mamma hatar mig...

Min pojkväns mamma hatar mig...

1443 0 11
Jag har ett stort problem. Tumme ned Det är som rubriken lyder; min pojkväns mamma hatar mig. Jag har inte ens träffat henne. Det har varit mycket problem inom min pojkväns familj. Tidigare har min pojkvän och hans mamma bott ensamma. Sen kom jag in i bilden och nu bor jag och min pojkvän ihop. Mamman är väldigt arg över det. Hon har sagt att hon känner sig övergiven, ensam, att min pojkvän inte bryr sig tillräckligt mycket om henne. Hon vill helt enkelt att han flyttar hem och gör slut med mig. 

På något sätt har mormodern dragits in i detta också.Ledsen Hon tror att min pojkvän bara blivit ihop med mig för att han har det struligt hemma. Hörde henne berätta det igår för honom när de pratade i telefon. Hon sa att det är lätt att hitta någon när man själv känner sig ensam. Att det inte alls är kärlek egentligen. Är du verkligen säker på att du inte bara hittat henne för att du känner dig ensam? Blir så otroligt arg. Mormodern är helt emot vårt förhållande, samma med mamman. Jag vet inte alls vad jag ska göra längre. 

Allting har gått så långt så att mormodern tjatar om mig varje gång hon ringer till min pojkvän och mamman vägar svara i telefon när min pojkvän ringer. 

Vad i hela friden ska jag ta mig till? Hur kan jag hjälpa min pojkvän? 

Spana också in:

Med tanke på att mamman och sonen levt tillsammans själva kan det bli en stor sorg för ena parten när en sådan situation förändras. Det är dock upp till modern att ta ansvar för att handskas med de problemen, inte ni. Sedan må det underlätta om sonen förklarar de diverse missförstånden för henne och förtydligar sina åstadkommelser.

Oavsett ska ni inte låta det förstöra ert förhållande utan håll fast vid varandra så gott som det går. Det finns lösningar, vissa mer tidskrävande än andra. Jag hoppas att detta löser sig på bästa sätt och att ni till slut får den ro tillsammans ni behöver!