Forumet - Min Polares lillasyster

Min Polares lillasyster

374 0 15

Spana också in:

ALltså, hon är inte byxmyndig vilket betyder att ni inte får ha lagligt sex, om du nu inte redan visste det. Åldern är bara en siffra, men när man är ung är det skillnad. Eftersom att du är 21 och har gett dig in i vuxenlivet och får sköta din egen ekonomi och har hand om ditt eget liv så är ni två på helt olika plan. Hon är fjorton och bor hemma, lever på barnbidrag och sina föräldrar. Ni har inte alls samma bild av livet. Det är en annan sak om en 25 åring och en 35 åring blir tillsammans för att dem har gett sig in i vuxenlivet och vet hur det är att klara sig själv osv, det är skillnad på mognad och mognad. Och nej, det verkar inte som någon bra idé..
Hillbilly:

Nej, det är oerhört vidrigt när folk över 18 är tsm med folk under 15!


Behöver inte vara. Men kan vara värt att fundera på varför man ger sig in i förhållandet - vill båda parter verkligen samma sak? Om det skiljer mycket i ålder skiljer sig också ofta intressen. Men klart att det funkar för en del!

Däremot kan det vara viktigt att komma ihåg, att en som är mycket yngre (i unga tonåren) kanske inte är så självsäker och därför lätt hamnar i en form av beroendeställning till den äldre i paret. Så viktigt att den äldre verkligen ser till att inte pressa den yngre att bete sig på ett visst sätt (dricka, ha sex (olagligt under 15 dessutom), osv).

Men om ni har känslor för varandra och tänkt på allt detta, kan det absolut funka. Jag har en kompis som vart ihop med en 20-åring när hon var 13. Idag har de varit tillsammans i 7 år, väldigt lyckliga tillsammans...