Forumet - Min "kille"

Min "kille"

2226 0 81
Hej ni som läser mitt gnälliga inlägg.
Det är så här att för lite mer än ett halvår sedan träffade jag en 11 år äldre kille (som bor 50 mil bort) på en chattsida.Han var allt jag någonsin önskat mig liksom. Vi började snacka på msn och vi flörtade lite och så och det ena ledde till det andra och vi började snacka på telefon. Vi kunde prata i flera timmar på kvällar och nätter och jag var så sjukt lycklig i ett par månader när det här pågick. Jag var störtförälskad fast vi aldrig träffats irl.
Men plötsligt så slutade han höra av sig. Han var aldrig inne på msn och svarade inte på sms. Hörde inte något från honom på nästan en månad. Efter det hörde han bara av sig lite då och då och nu hör jag av honom ungeför varannan vecka på msn. Fast när jag hör av honom är han hur gullig som helst och säger hur mycket han vill ha mig och ber om ursäkt för att han är dålig med att höra av sig. Och jag är fortfarande tokkär i honom.
Så nu ber jag om era åsikter och undrar, ska jag bara försöka glömma honom?

Spana också in:

Puddingpastejn:

Så nu ber jag om era åsikter och undrar, ska jag bara försöka glömma honom?


Ja. Tjejer i allmänhet är rätt dåliga på att glömma killar. Tycker du ska lära dig detta redan nu så det inte blir några problem sen.

AndyH:

Han tröttnade väl när han insåg att han inte skulle få leva ut sina pedofila fantasier och letade reda på ett nytt offer?


Tror också detta.

JejeX:

Som dessutom bor 50 mil bort.


Det är väl ändå det minsta problemet?
Puddingpastejn:

Och för de som stör sig på åldersskilnaden: Jag tål inte killar i min egen ålder, och inte tjejer heller för den delen. Fastnar alltid för äldre. Han är en riktigt go kille och jag tror inte han gillar/gillade mig bara för min ålder.


En normal kille fastnar knappast för en såpass mycket yngre tjej, det känns fel av honom att ragga upp en 11år yngre tjej, jag vågar knappt ragga på en 4år yngre tjej då det känns som pedofili o.O

Om han inte kan få en i sin ålder så försöker han ju såklart med en mycket yngre som han kan få att tro att han gillar henne för hennes personlighet, men kanske är han ute efter något helt annat. Yngre tjejer, särskilt i din ålder, är oftast lätta att manipulera, få er att tro på allt.

Alla är inte sådana, självklart inte, men 11år, iaf just nu mellan er, känns fel tycker jag.