Forumet - Min "kompis" retar mig för nåt som ej stämmer!

Min "kompis" retar mig för nåt som ej stämmer!

1607 0 138
Jo, det är såhär att jag har ett ganska jobbigt problem med en klasskamrat. Tänker inte nämna några namn, men vi kan kalla henne för "Anna".
Anna och hennes två kompisar är extremt dryga och irriterande mot mig. De påstår att de "vet" att jag är djupt förälskad i nån snubbe jag i själva verket knappt känner. Vi kan kalla honom för "Kevin".
Varje dag i skolan, alltså konstant, får jag höra Anna och hennes slavar sjunga i kör "Du är kär i Kevin, du är kär i Kevin.." [zzz] "Vettu, han är kär i dig också, vrf blir ni inte ihop??"
Jag vet inte vad jag ska göra för att få dom att ge upp. Jag har förklarat ett hundra-tal gånger att jag absolut inte har några känslor för denna Kevin. Jag känner honom bara genom spanskalektionerna, inget mer. [tired] Vi är knappt KOMPISAR..

Så, nu till frågorna. Tycker ni att det här är ett moget beteende av Anna, som "leder" hela skiten? Håller ni inte med om att sånt här trams hör till lågstadiet? [zzz]
Vad tycker ni att jag ska göra för att få dem att sluta? Tro mig, jag har provat det mesta. Inget funkar.

Kan lägga till att alla inblandade går i 9:an, och att detta har pågått sen början av läsåret. Börjar VERKLIGEN gå mig på nerverna. [mad]

Spana också in:

Hando:

Anna och hennes kompisar låter som småungar.
Av hennes betende av att döma så låter det som hon är avundsjuk på dig


Det tror jag också. Hon är väl avundsjuk på att jag har en beundrare, och inte hon. (Hela skolan misstänker att Kevin är kär i mig, så jag orkar inte argumentera emot det OCKSÅ..)