Forumet - Min snippa kliar m.m

Min snippa kliar m.m

3554 0 12
Hej jag är en 15 årig tjej som inte har haft sex. Nu ska jag vara helt ärliga med er.
Typ förra veckan började min snippa klia. Jag har som sagt aldrig haft sex eller stoppat upp något.
Det är inte inuti det kliar utan utanpå.

Iallafall, jag har också mina behov så för ett tag sedan började jag ha sex med en nallebjörn (ganska stor) och bara liksom gnida mig mot honom. Det hjälpte, men jag har inte kommit. Men jag får små rysningar typ!

Då tänkte jag att det kan bero på smuts kanske? Men nu har jag tvättat fittan med tvål 3 gånger utan att det är något smuts. Jag har speglat den men ser inga utslag eller blåsor, bara små små knottror längst urinröret.

Jag har heller inte fått min mens men tror jag har fått flytningar. Mina kompisar beskrev det som "filmjölk" men det har inte kommit nån filmjölk utan blir bara oftast blöt i trosorna.

Så jag har tre frågor:

1. Varför kliar min fitta?
2. Är det normalt att ha sex med en nallebjörn?
3. Har jag fått flytningar, oc när får jag min mens?

Seriösa svar tack!!

Inga kommentarer

Tråden har 12 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Det har fortfarande inte gått bort, ska på läger nästa vecka och vill Hellström slippa det då. Är jätte obehagligt och kan knappt sova pga att det kliar. Såg ni något konstigt mee min snippa?

Spana också in:

Det kliar antagligen på grund av att du tvättar med tvål. Köp babyolja eller produkt som är till för intimtvätt.
Svamp troligen. Tvätta fittan med olja, t ex oliv- eller kokosolja, istället för tvål. Du kan smörja in med filmjölk för att lindra klådan men går den inte över över helgen så bör du kontakta en ungdomsmottagning för att få ett antisvamppiller. Svamp är inte farligt men otroligt jobbigt och slemhinnorna kan bli så sköra att det bildas blödande sår som svider när man går på toaletten. Släng in björnen i tvättmaskinen då hen fått svampbakterier på sig nu som du inte vill ha tillbaka sedan. Kom också ihåg att sova utan trosor, inte ha för tajt på underkroppen och att använda bomullstrosor, allt för att förebygga svamptillväxt.
Om inte svamp kanske du råkat ut för flatlöss, en sorts kvalster som bits i underlivet och käkar pubis. Och dessa kan man stöta på även utan sexuell kontakt, du kanske blivit smittad när du klätt om dig efter gympan eller dylikt