Forumet - min stammning begränsar min talförmåga

min stammning begränsar min talförmåga

499 1 13
som rubriken lyder så min stammning är komplicerad  att jag måste hosta varje gång för att få fram ord eller starta en mening o de kan leda till att folk undrar vad jag gör  för dem som inte fattar hur stammning funkar o de är drf jag inte gillar att tala utot de är därför jag är tyst o ee är drf denna saken försämrar mitt ajälvförtoende o allting jag vet inte om ni förstår men jag ville ba skriva av mig o få mina känslor! jag hoppas jag hittar nån dag en tjej detta är väldigt svårt för mig att prata om : ,(

Spana också in:


Haien:
Okej, synd. Du kanske kan börja på stavningsträning i.st.?
Vad har det med stamning att göra?

Ont funderat att prata med en skolkurator eller något om det? Kan tänka mig att det lätt blir så att om man går omkring och är nervös inför att stamma så är risken stor att man gör det, då då kan det vara skönt att få prata med någon och kanske få verktyg att använda i situationer när man är extra nervös inför att stamma?
min kompis brorsa hade väldigt stark stamning o han har inte alls lika mkt nu för tiden, förut tog en mening dubbelt så lång tid som för ickestammare o då va de lite jobbigt samtidigt som man tog sig tiden att lyssna klart va han ville säga, antar att hans självförtroende blivit starkare o att han skiter i va folk tycker, ja tycker du ska kämpa på o inte ge upp
Har hört att höra sin egen röst medan man pratar kan hjälpa med stamningen.. Har ingen aning om det stämmer, det är bara något jag har hört nånstans. Men det bör väl logopederna ha koll på. Inte kan jag sitta här med svaret på hur man botar stamning, det känns för otroligt. Hur som helst, ville jag iaf skriva det. 

Moongoose : Har hört att höra sin egen röst medan man pratar kan hjälpa med stamningen.. Har ingen aning om det stämmer, det är bara något jag har hört nånstans. Men det bör väl logopederna ha koll på. Inte kan jag sitta här med svaret på hur man botar stamning, det känns för otroligt. Hur som helst, ville jag iaf skriva det. 
ja jag har haft det