Forumet - Min syssling

Min syssling

550 1 13
Hej, 
Vet ej vart jag ska börja men vill bara dela med mig av detta då det tynger mig.
Min syssling från USA kom hit för ett tag sen för att bosätta sig med sin tjej, han är 21 och hon är 19.
Min syssling har alltid varit en som ställer upp för andra, en som alltid hjälper till och är där för en i svåra tider, så det som hände förvånar mig inte direkt men det är mycket hemskt. 
Han praktiserar på ett ställe som säkerhetsvakt eller något i den stilen, jag är inte så insatt, i alla fall så har han en kamrat på arbetet som blir kallad för Joe. Denna arbetskamraten hade tydligen förlorat allt, så min syssling bestämde sig för att ta hand om honom, trots att hans flickvän ansåg att det inte passade sig.
Joe fick flytta in hos min syssling och hans tjej och han bodde där i flera veckor. Han visade sig vara trevlig och ren av sig, en overall decent guy helt enkelt. Han tog hand om sin tvätt, sin disk, han lagade tydligen till och med mat som smakade riktigt gott enligt min syssling. Veckorna gick, och vi fick vid dethär laget reda på att min sysslings tjej var gravid, vilket givetvis gjorde oss alla i familjen mycket glada, trots att de inte hade varit tillsammans länge märkte vi verkligen hur mycket de älskade varandra och hur de var mogna nog att ta hand om en egen unge. Min syssling bestämde sig för att fria till flickvännen, han var helt säker på sitt beslut och på att hon skulle svara ja, men hon brast ut i gråt och berättade att Joe hade våldtagit henne och att hon inte var säker på vem pappan till barnet var. Min annars glada och snälla syssling blev ju givetvis helt rasande på sin före detta kamrat, rusade hem och såg Joe ligga på soffan. Min syssling slog honom rätt på ögat, det svullnade till direkt som en stor bomullstuss ungefär. Joe lyckades smita och ingen har hört från honom sen dess. Min syssling är nu mycket ledsen eftersom att han hade varit gift för längesen om det inte hade varit för "Bomullsögat" Joe.
Where did you come frome? Where did you go? Where did you come from, Cotton-Eye Joe?detta är för kul för att låsa, right?

Spana också in: