Forumet - Min tjej blev gravid trots P-ring!

Min tjej blev gravid trots P-ring!

7295 1 28
Har varit tillsammans med min tjej lite drygt ett halvår, vi är även sambos sedan december. Vi båda är i 20-årsåldern och har jobb. Ingen av oss vill ha barn än (med tanke på våra karriärer) och min tjej använder därför P-ring, som enligt beskrivningen ska vara 99,9 % säker mot graviditet.

Vi trivs helt utmärkt med varandra och det har verkligen aldrig känts så bra med någon annan. Vi är väldigt lika till sättet och har samma värderingar gällande i princip allt. Båda älskar sex och vi har sex i snitt 10 gånger per dag. För några dagar sedan när jag munknullade henne (har gjort det kanske 1000 gånger innan) började hon känna sig illamående på ett sätt som hon aldrig känt tidigare. Samma sak upprepades dagen efter och nu hade hon även ömma bröst och hade fått mörkare bröstvårtor. Vi tänkte inte så mycket på det förrän senare på kvällen. Ringde då 1177 för att jag var orolig för henne. Där sa de att det troligtvis var hormonellt. Vi började då att googla vad det kunde bero på och kom ganska snabbt fram till att det med största sannolikhet är något av två alternativ - antingen är det biverkningar av P-ringen eller så är hon gravid. Nu var klockan två på natten och det enda som hade öppet utom McDonalds var Statoil, så vi gick dit och försökte köpa ett graviditetstest, men de var såklart slut. Klockan 05.30 öppnade Pressbyrån där vi fick tag på ett graviditetstest från RFSU. 

När tjej hade gjort testet var vi tvungna att vänta fem minuter på resultatet. Detta var typ de långsammaste fem minuter i mitt liv. När stoppuret på mobilen passerat fem minuter vände vi på testet och upptäckte att det var två streck där. HJÄLP! Min tjej är alltså gravid, troligtvis i 6:e veckan kom vi fram till. Vi har nu bokat tid hos en kurator och ska göra abort. 

Men jag vill bara varna andra för att P-ring i vart fall inte är något säkert skydd mot graviditet, iaf inte om man har sex ofta. Behöver nu tips på andra preventivmedel som har högre skydd och kondom är inget alternativ (har för grov kuk, så även de största kondomerna brukar spricka). Vi vill verkligen inte ha barn förrän om några år och min tjej vill inte ha i sig mer hormoner än p-ring ger (därför är P-stav uteslutet t.ex.). 

Kom om gärna med tips och kommentarer!

Spana också in:


superpojken:
de kan ju strechas jättemycket innan de spricker!
ja och det har jag ej förnekat :)


PtxNo1:
På vilket sätt är det en tramsig ursäkt att kondomen brukar spricka när vi absolut inte vill ha barn och vill ha bästa skyddet?
kondomer ska sitta fast ordentligt oavsett storlek. folk har t o m lyckats trä den på foten utan att den går sönder. det är väl antagligen datumet som gått ut, att du öppnat förpackningen fel eller att du haft den i byxfickan som lett till att de slitits sönder. 

Attitydinkontinent:
ja och det har jag ej förnekat :)


kondomer ska sitta fast ordentligt oavsett storlek. folk har t o m lyckats trä den på foten utan att den går sönder. det är väl antagligen datumet som gått ut, att du öppnat förpackningen fel eller att du haft den i byxfickan som lett till att de slitits sönder. 
Vet inte anledningen, men mina killkompisar trodde det berodde på det jag skrev tidigare. Oavsett tror jag nu att hormonspiral kan vara den bästa lösningen :))