Forumet - Min tjej låter mig inte röra henne längre

Min tjej låter mig inte röra henne längre

1408 2 5
Hej, jag och min flickvän har varit tillsammans i drygt 2 och ett halvt år, jag är 19 och hon är 17, hon är mitt första långa förhållande som varat längre än 2-3 månader, känner att vi båda två klickar enormt bra då vi har till största del samma humor och intressen, vi har kunnat prata om allt och inget innan, träffas 3-4 gånger i veckan och spenderat hela helger i varandras hem.

De senaste 3 månaderna har det gått nerför, hon brukade lämna söta lappar efter varje helg med en liten dikt eller bara ett hej på, hon brukade alltid ringa en kväll då och då, och framförallt SMS:ade vi alltid varandra dagligen, checka läget och berätta saker etc etc, är mer en SMS person är att prata i telefon.

Idag så är jag den enda som ringt och skrivit för att höra av mig de senaste 3 veckorna, inte sett någon söt lapp eller liten present som vi brukar ge varandra. Men det allra viktigaste är att hon har de senaste månaderna inte haft sex, jag vägrar be om det rakt ut utan kör helt på hennes signaler och har släppt ämnet och tänkt på annat så fort jag ens får tanken på att hon inte vill, detta har lett till att vi inte haft sex på över en månad, och ännu en månad innan den gången. Hon vägrar krama mig mer en när vi skiljs åt och får knappt kroppskontakt alls även när vi ligger i sängen och glor en rulle. Första året fick jag ibland säga nej efter ha kört på i sängen flera ronder och började få kramp.

Hon pluggar gymnasiet och har ganska mycket läxor etc och jag själv är nyss kommen ifrån GMU och jobbar på styvfarsans jobb när det behövs, jag försöker träffa henne så ofta så möjligt men det har inte blivit mer än 1-2 gånger i veckan den senaste tiden, jag har försökt allt för att bara få henne att slappna av, massage, hjälpt henne med läxor till och med gjort hela uppgifter så hon kan fokusera på annat och erbjuder mig alltid när det gäller studierna eller dylikt, och för någon vecka sen var vi ensamma hemma och jag satte igång hennes favorit film, köpte hennes favoritläsk och kakor, försökte ge henne massage och få henne att lugna sig men hon ville inte jag skulle ge henne massage eller knappt röra henne, sen somnade hon i sängen och senare mot kvällen ringde hennes morsa och hon sa att hon var tvungen att sticka, följde henne hem och fick en kram. 

Jag har aldrig tänkt tanken på att lämna henne, älskar henne över allt annat och kände att vi klickade riktigt bra, men jag vet inte om jag orkar hålla på såhär, jag vet inte vad hon gör alltid och blir orolig för henne, vill bara hennes bästa men om det inte blir bättre vet jag inte vad jag ska ta mig till, alla tips är högt uppskattade, sparar ihop pengar till en heldag den 1:e maj så vi kan gå på spa, äta lyxig middag, gå på bio och spendera natten på ett hyfsat hotell inne i storstan.

Någon som har någon idé vad allt detta beror på? 

Inga kommentarer

Tråden har 5 svar. Sortera efter:
Fråga henne vad det är frågan om, och berätta hur du känner dig?
Kanske vill hon ha lite "free-space" vad vet jag. 
du verkar lite klumpig och ivrig kanske. du lyckas få "söta lappar" att låta som ett militärt klartecken liksom... hon kanske blir pressad o äcklad + upplever att den extremt påtagliga och utdragna men outtalade situationen skapar distans och kyla. kan vara en ond spiral på det sättet, att ni borde prata om det men det är för känsligt så ni gör inte det så ni känns mer o mer som främlingar o det blir ännu svårare att ta upp det osv.

bara en gissning. finns säkert nåt snabbare och bättre ord för det jag vill förmodla.

sen är det såklart möjligt att helt enkelt avtagande intresse från hennes sida är en lämpligare beskrivning.

Spana också in:

Det är så gulligt av dig! Men seriöst, prata med henne och berätta hur du känner. Ni kunde ju prata om allting. Det är nog inte särskilt kul om du sprar ihop pengar för er skull och sedan blir dissad liksom...du förstår säkert.
Spontant låter det ju som att hon inte längre är kär, eller tycker att du är för "på". Det går inte att önska att hela förhållandet alltid kommer vara som det var den första tiden, folk blir annorlunda när de är nykära, och när vardagen faller på så återgår man till ett mer normalt läge och då är det inte bara kakor och massage och sexa som kaniner som gäller längre, typ. Fast någon slags fysisk samvaro finns väl oftast i en välmående relation (sexuell eller inte), att hon inte vill att du rör henne överhuvudtaget är inte ett bra tecken, direkt.

Om det är så att hon inte längre är kär så är det ju lite taskigt av henne att hålla dig på kroken. Vad har hon sagt när du frågat henne om saken? Kan hon ha varit med om något övergrepp medan du varit borta?