Forumet - Min Tjej Skickar "bilder"

Min Tjej Skickar "bilder"

2059 0 11
Hej, jag och om min tjej har varit tillsammans i snart 2 månader. Vi har haft det väldigt tufft ibland men vi har klarat det tillsammans. Nu häromdan så bråkade vi rätt rejält och jag fick reda på att hon skickat bilder på sig själv när hon var lättklädd till en av mina kompisar. Hon skyllde på att hon inte tyckte hon var fin och att hon behövde bekräftelse. Jag säger alltid hur vacker hon är men det lyssnar hon uppenbarligen inte på. 
Hon måste alltid få bekräftelse från alla andra killar att hon ser bra ut. Det börjar bli jobbigt. Räcker det inte med bekräftelse från sin pojkvän? Uppenbarligen inte.
Så mi fråga är: Ska jag förlåta henne eller inte, detta är inte första gånger hon skickat bilder.

Inga kommentarer

Tråden har 11 svar. Sortera efter:

Spana också in:

ni kanske funkar. det kanske är värt att ta en omväg på 5 km till ica för det kanske ligger en skateboard där som du snubblar på och ramlar in i världens snabbaste bil som är på väg till ica. man vet ju aldrig.

fast nej. dumpa!

i er ålder kan förhållanden ej förväntas räcka så länge. man prövar sig fram. vet inte hur gamla ni är men känns på texten som att ni är en bra bit yngre än mig. menar inget taskigt med det såklart.
Fråga henne varför hon håller på så och så vidare, om hon tar monogamin på allvar, känner sig bekräftad eller ej, överhuvudtaget ser förhållandet som ett förhållande osv. osv.

Annars kan hon få mitt nummer, skulle behöva lite lättklädda bilder
I såna här situationener hjälper det att tänka, hon valde dig och inte någon annan. Men ja, jag kan hålla med om att det är tufft, då ens flickvän skickar bilder till andra killa.  Säg hur du känner dig om saken. 

Så ja, så länge hon inte skickar nudes så bör det vara lugnt. Men skulle det vara jag så skulle jag göra slut med henne, och inte pga att hon skickar bilder. Oh well thats just me.
Hon är en fri individ, låt henne leva. Om du inte tillåter dt borde du ge dig ut ur förhållandet lr ngt.