Forumet - Min uppfattning om dig.

Min uppfattning om dig.

11228 5 139

Spana också in:


kukoxo: Aaa
Känns som en av UM's frontfigurer. Du är karismatisk och rolig, skapar ofta roliga och något oseriösa trådar. Kanske inte av UM's snällaste dock, du kan vara hård och ettrig mot personer du ogillar, men det tenderar att vara ganska underhållande, åtminstone för de som inte är personen som du hackar på.

Gruvan: Jao
En av UM's lugnaste och snällaste. Förknippar dig rätt mycket med dazed, några skillnader är att du inte verkar vara lika sportintresserad eller delta lika mycket i diskussioner. Du tycks komma bra överens med de flesta här, du är en person lätt att gilla.

Shuzz: Vill gärna veta
Du ger intryck av att vara väldigt mogen för din ålder, jag gissade först att du var 15-16 innan du nämnde att du bara var 12. Antar att det går bra för dig i de flesta skolämnena. Du är trevlig och snäll, har inte hunnit bilda så en mycket större uppfattning av dig ännu.

FruLiten: hej, jag skulle också gärna vilja veta
Du är rätt vettig av dig. Var mer neutral gentemot dig för en tid sedan och har typ insett på sistone att du är smart och bra på att debattera. Bestämde mig för att nominera dig till årets debattör också, gillade det du skrev i debatterna om sexköp och prostitution. Du verkar även vara bra på att baka, jag önskar att jag också var det.

Carolineelisabeth95: Hej, kör på bara! :D
Får intrycket av att du är glad, snäll och trevlig. Skulle nog kännas helt okej att umgås med dig. Kan dock tycka att du är lite naiv och har en överdrivet positiv syn på SD och invandringsfientlighet. Har observerat att du fått en del kritik och skäll här och att du kanske planerade att avregga. Men trevligt att du valde att stanna ändå.

Schism: ok
Minns att du för längesedan gjorde en kort men bra beskrivning av mig i en tråd som denna. Ofta fick jag bara "vet inte" som svar i andras trådar, så jag antar att du är ganska observant och har koll på läget. Känner dock inte att jag har särskilt bra koll på dig, men du tränar och glor på fotboll tror jag, det är ju bra.