Forumet - Min växt och så...

Min växt och så...

1433 4 28
Dag 1.
Kommer vara svårt att få fokus och skärpa då den är så smal. Skall försöka bättre i framtiden.

Märker först nu att krukans kant är mycket smutsig. Jorden är högt och när man vattnar så far det med enkelhet ut lite jord på kanten. Måste rengöra.
Bytte precis jord så vet ej om den kommer växa hurtigt på grund av det här, men det återstår att se. Jorden verkar ha någon typ av näringstillskott.. Hmm.

Dag1.jpg

Spana också in:


Draug: Värt att slänga ett getöga på om du lyckas hålla liv i den lilla krabaten.
Ja, skall försöka. Den får ej tillräckligt med sol ty den står på golvet. Att ställa den utomhus ibland är inget alternativ. Jag skall nog införskaffa en pall att påställa den, därmed bör den få mer ljus iallafall. Vet ej hur kinkig den är med att bli omplanterad men det återstår att se!

Crysilis: Ja, skall försöka. Den får ej tillräckligt med sol ty den står på golvet. Att ställa den utomhus ibland är inget alternativ. Jag skall nog införskaffa en pall att påställa den, därmed bör den få mer ljus iallafall. Vet ej hur kinkig den är med att bli omplanterad men det återstår att se!
Sol är A och O ,en pall kan nog vara en god ide så den kommer upp lite i ljusfånget. Vissa växter kan bli riktigt griniga av att bli omplanterade, beror väl lite på hur känslig just den sorten är.  E ju rötterna som tar mest stryk av det hela. Men är man försiktig brukar det oftast gå bra. Lycka till!
Dålig vinkel men den har nästan vuxit en decimeter. Hittade förövrigt en ny knopp fast som måste varit där länge för den är en meter, hur kan jag ha missat den =O
Knoppen innan det blev nästan tre meter, först efter 2 veckor ungefär så började den få blad, så somsagt... det återstår att se hur det går för denna.
20160909_210902.jpg