Forumet - min vanliga sjukdom..

min vanliga sjukdom..

879 0 26
nu har jag min vanliga sjukdom att jag är extremt trött och "utmattad" och inget flummigt. jag kände aldrig att det togs på allvar att jag var så trött och verkligen inte orkade något. och istället fick jag dumma frågor om jag har ätit dåligt? nej jag har inte ätit dåligt
vad ska dem säga. jag ska anstränga mig för att berätta allt sen säger de gå hem igen och hjälper inget sen är jag ännu tröttare. jag var hos läkaren för ett tag sen och det var en stort ansträngning för mig att ens gå dit och jobbigt att berätta men fick bara gå hem igen och de låtsas som att det inte är något.

Spana också in:


My dreams are her: Äter du bra och regelbundet?
Sover du bra och regelbundet?
Motionerar du?
ja men det hjälper inte

jag hatade att äta lök när jag var liten för det är så äcklig konsistens och smaken är konstigt att det ska vara något som smakar sött i mat. men inget har blivit bättre av att jag äter det. annars äter jag allt. men äter gärna sötsaker för att jag är så trött. gillar inte lukten på broccoli och gillar inte dom små runda kål. men grönkål tycker jag är jätte gott och färska morötter
jag sover jättebra ibland lite för länge men blir så trött. om jag har tränat bara somnar jag mitt på dagen för blir så trött efter.
jag gör det men orkar inte så mycket som jag borde blir så trött av att springa t.ex som jag vill vara bättre på. ibland är jag så trött så jag inte orkar stå upp ens.

”Blåsor/sår i munnen, hormonrubbningar, svår nervsmärta, neurologiska symtom. Stelhet, förlamande trötthet/matthet, konstant eller växlande influensakänsla i kroppen, oförklarliga temperaturökningar, svåra kroniska smärtor, , en onormalt snabb fysisk och mental trötthet, synrubbningar och andra ögonsymptom, känselrubbningar, yrsel, balanssvårigheter, huvudvärk, tryck i bröstet/svårt att andas utan att ha astma. Illamående, svagheter/domningar i armar, ben och händer, motoriska störningar, , oförmåga att prata.”
jag  Har trott att det bara beror på mig att jag bara är dålig men kan det vara en sjukdom pga vaccin?
förutom tröttheten så har jag även min hud som är problem nu? och att jag fick konstiga tankar när jag tog droger? som verkar oroa folk mest?
det andra är mest för mig det är problem och känns inte som det aldrig tas på allvar riktigt. det är det som jag upplever som problem iaf mest att jag blir så utmattad. lite konstigt att bli trött när jag knappt har gjort något. och då tror att jag bara är lat men det är jag inte det är verkligen onormalt jobbigt för mig att göra enkla saker
även mina stickningar i benen och att dem "somnar bort" ofta men det har jag trott att det bara är så och inte något att göra åt.