Forumet - Min vikt :o

Min vikt :o

302 0 35
[surprised] Jaa, asså jag är inte överviktig, men jag skulle bara vilja gå ner typ 3-5 kilo, jag är 168, och väger typ 60 kg.. men asså jag är inte fet eller något, men jag HATAR mina lår! fast jag vill gärna gå ner lite.. hjälp?

Fast inget sånt där beställningsskit.. vi snackar bara om lite här haha[smile][smile]

Spana också in:

nanniawa:

Aa okeej, ehm ja brukar hoppa hopprep, jag går på gymnastik, har gått på siming, o ja typ e smal, men ja hatar mina lår...


Det är ofta genetiskt styrt vart fettet hamnar på kroppen, precis som i vilken ordning det försvinner vid viktnedgång. Om du är smal men har låren som problemområde är det antagligen därifrån kroppen tar fett allra sist. Tråkigt, men sant.

Att gå ner i vikt är ofta tråkigt och kräver disciplin. Men det finns flera sätt att göra det till något roligt och spännande! Hitta fysiska aktivitetsformer som du tycker är roligt. Långa promenader med en god vän, någon sport eller styrketräning? Tycker du träningen är rolig är det mycket lättare att genomföra den.

Ät lite mindre än innan och håll dig ifrån all processad mat, speciellt socker och mjölprodukter av alla slag (bröd, pasta, bakverk). Naturligt är bäst.

Kom ihåg att sova också, då sömnbrist sänker ämnesomsättningen.

Lycka till!

/R