Forumet - Mina bröst är missformade :(

Mina bröst är missformade :(

1110 0 4

Av en ren slump råkade jag stöta på termen "tubulära bröst" när jag surfade, och allt föll på plats! Jag har alltid hatat mina bröst. Jag har alltid undrat varför de har en så konstig form jämfört med andras, döljer dem i omklädningsrum och undviker kläder där formen syns tydligt. De har liksom ingen fettvävnad bakom bröstvårtorna som e jättestora o svullna, vilket ger dem en väldigt spetsig form, åh jag hatar det... Men det värsta e väl egentligen att jag troligtvis inte kommer kunna amma i framtiden.. Asså aah det gör ingenting att de är små, om de bara hade en normal form!! :( så nu undrar jag när man tidigast kan operera dem? Jag e 17 nu, går jag till en plastikkirurg när jag e 18 säger de säkert bara att de inte "växt färdigt"... Asså ärligt de har sett likadana ut i typ 4 år nu. När tror ni man kan operera dem??


Samvetet: Av en ren slump råkade jag stöta på termen "tubulära bröst" när jag surfade, och allt föll på plats! Jag har alltid hatat mina bröst. Jag har alltid undrat varför de har en så konstig form jämfört med andras, döljer dem i omklädningsrum och undviker kläder där formen syns tydligt. De har liksom ingen fettvävnad bakom bröstvårtorna som e jättestora o svullna, vilket ger dem en väldigt spetsig form, åh jag hatar det... Men det värsta e väl egentligen att jag troligtvis inte kommer kunna amma i framtiden.. Asså aah det gör ingenting att de är små, om de bara hade en normal form!! :( så nu undrar jag när man tidigast kan operera dem? Jag e 17 nu, går jag till en plastikkirurg när jag e 18 säger de säkert bara att de inte "växt färdigt"... Asså ärligt de har sett likadana ut i typ 4 år nu. När tror ni man kan operera dem??
Åh förstår att det är jobbigt! Tänk på att alla nakna kvinnokroppar du ser på film och liknande inte är så som alla kvinnors bröst ser ut. Googla så får du se annat än runda meloner. Men om du vill operera så ska du kunna det redan vid 18 år ålder.

Spana också in: