Forumet - Mina bröst! fula, fina eller inget man tänker på?

Mina bröst! fula, fina eller inget man tänker på?

12493 0 25
Hej! Jag har inåtvända nipples. Alltså det är bara som en rund bröstvårta fast utan något som står ut, lite mer som killas bröstvårtor. Fast liksom helt utan någonting som sticker ut, istället går det lite in där själva den utåtstående nippelsen skulle ha varit. Googla om ni inte fattar. Jag trodde jag var helt ensam om detta men tydligen finns det flera kvinnor som har det också. Det ända problemt som kan vara är att jag kanske inte kan amma i framtiden. Men min fråga är till er killar, spelar detta någon jätte stor roll för er? För annars är mina bröst fina. Jag undrar om ni hade hört talas om detta förut och om det är någonting ni liksom tycker är äckligt?

Spana också in:


hurtigtjej: Hej! Jag har inåtvända nipples. Alltså det är bara som en rund bröstvårta fast utan något som står ut, lite mer som killas bröstvårtor. Fast liksom helt utan någonting som sticker ut, istället går det lite in där själva den utåtstående nippelsen skulle ha varit. Googla om ni inte fattar. Jag trodde jag var helt ensam om detta men tydligen finns det flera kvinnor som har det också. Det ända problemt som kan vara är att jag kanske inte kan amma i framtiden. Men min fråga är till er killar, spelar detta någon jätte stor roll för er? För annars är mina bröst fina. Jag undrar om ni hade hört talas om detta förut och om det är någonting ni liksom tycker är äckligt?
Nu lär du visserligen inte svara för att du inte varit inloggad på ett par månader men för andra med samma problem som ser denna tråd och svaren kan det vara till nytta och om du loggar in igen.
Nej det är absolut inte äckligt med inåtvända bröstvårter, sen kanske det ser ''konstigt ut'' vad vet jag men mer än så är det ju inte. Det här med ammning är ju viktigt om man vill ha barn, men man kan ju ha barn ändå och lösa det på något sätt även om du inte kan amma. Visserligen blir ju kvinnors bröst större när man har barn då kanske det löser sig med de innåtvända bröstvårterna.