Forumet - Mina dokument borta :/

Mina dokument borta :/

553 0 1
Jag bestämde mig dumt nog för att ta med min dator till skolan. Jag hade sedan tidigare en användare, Gasell. Nu gjorde jag en till, Skolan. Gasell fortsatte vara administratör, medan jag satte Skolan som vanlig. (har windows 7)

Sedan var jag i skolan och var inne på Skolananvändaren. Då fick jag för mig att jag skulle lägga något i mina dokument till Gasell, så jag gick in via Lokal disk C\Användare\Gasell\Dokument och lade den där. Varje gång jag öppnade en ny mapp i Gasell’s dokument var jag tvungen att skriva in administratörslösenordet (eftersom Skolan inte var admin). Efter det kunde man öppna dessa mappar utan lösenord, och det ville jag inte på min skoldator där man aldrig vet vem som snor datorn. :P Så jag lyckades på något sätt sluta dela dessa mappar med Skolan, och det fungerade. (senare gjorde jag Skolan till administratör också)

Igår satte jag igång datorn och gick in på Gasell. Jag startade Dokument och där var helt tomt så när som på mapparna EA games, electronic arts och microsoft. All min musik, alla filmer, allt jag skrivit, allt skolarbete BORTA. Jag blev inte jätteglad. Sedan hittade jag dessa mapparna när jag gick in på Skolananvändaren och gick in via Lokal disk C\Användare\Gasell\Dokument, men när jag väl kom in där gick filerna inte att öppna för att det stod att jag inte har behörighet och mapparna i Dokument gick inte att öppna. Varje gång jag försökte öppna en mapp stod där:

”Du saknar för tillfället rättighet att använda den här mappen. Klicka på Fortsätt för att få permanent tillgång till den här mappen.”

Om man klickar på Fortsätt kommer det upp en ruta där det står:

”Du har nekats rättighet att använda den här mappen. Om du vill ha tillgång till den här mappen måste du använda fliken Säkerhet.”

Om man klickar på Säkerhet kommer ytterliggare en ruta upp:

”Egenskaperna för det här objektet är inte tillgängliga.”

Samma sak händer på användaren Gasell, fast där kan man inte ens öppna mappen Gasell efter Lokal disk C\Användare

Hur fixar jag detta? :(