Forumet - Mina hundar räddade mig!

Mina hundar räddade mig!

454 0 14
Ja rubriken säger det mesta, jag är ligger och sover och runt klockan fyra blir jag väckt av min ena hund som vill gå ut, såklart ganska jobbigt men hellre det än att hon skiter i lägenheten så jag tar ut henne och hennes två syskon. Dom är alla tre stora labradorer, 1 tjej och två killar.

när jag är ute och går inne på stan där jag bor kommer det fram nått fylle till mig och säger att jag ska plocka upp skiten från mina hundar, jag tittar såklart bara slött på honom och säger att jag glömde ta med en påse men om han har någon kan han ju göra det själv för det är inte mitt problem (Jag vett att jag betedde mig som en idiot men klockan är 4.30 på morgonen och jag pallar seriöst inte med att gå hela vägen tillbaka för att tillfredställa nåt fyllos önskemål

då säger han att han kan ignorera det och att jag slipper få spö om jag bara betalar honom några hundra spänn till mer dricka och jag säger att jag seriöst inte pallar argumentera men du får inte mina jävla pengar.. då slår han till mig i magen hårt så jag faller ner på marken, hundarna är kamptränade och efter en halv sekund sätter en av dom käften i skrevet på honom, krossade nog hans testiklar för han börjar gorma och är nära på att börja nästan gråta, mina andra två hundar hoppar på honom och biter honom i arm och axel och jag bara står där och nynnar på Fattaru - Mina Hundar
efter cirka 30 sekunder tar jag såklart tillbaka hundarna och skriker högt som fan åt honom att han ska akta sig för att råna en jävla femtonåring på stan och står och skriker att han ska polisanmäla mig och jag säger, visst kör till.

har redan snackat med polisen själv och jag har all rätt att bli försvarad av mina hundar om det är han som börjar slagsmålet. Kände mig iallafall som en jävla pokemontränare så han har inget på mig.

Nu vill jag veta eran åsikt på hur jag och mina hundar agerade? jag vet att det var efterblivet gjort men han förtjänade det verkligen om han försöker råna mig och för den delen slår en trettio år yngre snubbe [cute]

Spana också in:

Tre stora labradorer och du plockar inte upp deras skit för att du är lite sömnig?

Det är såna som dig som skapar hat i parkerna! [mad]

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Dessutom dude. Lär dig skillnad på självförsvar och övervåld.
Hemlight:

1 Hona och 2 Hanar!!!!


1 TIK och 2 hanar :P

Tycker för övrigt INTE att du ska uttrycka dig med "kamptränade"... Det är en slags benömning på hundar som är "tränade" (snarare hetsade) att slåss med hundar, en ohuman och grym sak... Det finns skydd, men det får man inte träna utan speciel utbildning eller tillsammans med instruktör.

Och man ska ALLTID plocka upp hundbajs [wink] Om man vet med sig att man lätt glömmer så kan man helt enkelt lägga påsar i fickan så att det alltid finns!