Forumet - Mina känslor vällar ut.

Mina känslor vällar ut.

367 0 33
Efter ett förhållande med en kille som säkert menade väl men absolut inte kunde hantera ett förhållande så har alla känslor jag inte vågat släppa ut börjat släppas ut.

Jag slutade gilla sex och började känna mig fet och mer oattraktiv vilket delvis var rätt för att jag på mindre än ett år gick upp nästan 20 kilo, tack gode Gud att jag var underviktig när jag träffade honom.

Jag blundade och låtsades om att det var några år sedan, att jag satt och pratade i telefon med en viss annan kille och om hur bra vi hade det, våra konversationer om nonsens och skit var alldeles underbara... Jag kände hur de gamla känslorna tog över mig och hur jag inte hade känt något på så länge.

Jag gjorde slut med min pojkvän och då kom alla känslor, jag är som en svamp som sugit i sig så många känslor och nu kläms jag, med alla känslor bara pressandes ur mig... Jag vill gråta, skratta, älska och hata på en och samma gång.

Har fått tillbaka mina gamla vänner, det känns som en underbar fluffig dröm som jag kommer vakna upp ur men det är inte en dröm, det är mitt härliga liv, mitt underbara liv med underbara vänner som jag offrade för en kille.

Jag älskar, jag hatar, jag gråter och jag är sprallig, på en och samma gång... Jag njuter av livet och lider samtidigt, är helt förvirrad och vet inte alls vart jag ska ta vägen med mig själv och alla känslor som bara bubblar i mig...

Hur länge känner man såhär?

Spana också in:

ankzor:

Eller tills du själv inser att känslor är överskattat.


Jag kan inte hålla med om det.

Unexpected:

Jag förstår hur du känner, men försök ändå att ta vara på det. Det är underbart när bubblor spricker [smile]

Men försök att varva ner lite då och då i alla fall [y]


Vet faktiskt inte om jag vet hur man gör - Kanske borde börja meditera eller något.
Violine:

Det känns konstigt, jag litar lixom inte på mina egna känslor. :/


Gör inte det :P

Det är nog knappast så att du verkligen är kär i massa folk, men försök att göra någonting bra av det genom att vara kärleksfull, utan att göra så att folk blir kära i dig, då kan det nog bli lite fel.
den känslan går snart över, oavsett hur tardig ditt nuvarande ex är så kommer det nog inte dröja så länge innan du känner att något väldigt grundläggande saknas. fördelen är att det inte är så svårt att göra något åt. alla behöver kärlek, vilket i sammanhanget innebär att din målgrupp är rätt stor.