Aviseringar
Rensa alla

Mina kompisar har fryst ut mig.


Ämnesstartare

Hejsan, jag är en kille på 15 år och mina 2 närmaste vänner har fryst ut mig. Det började förra året när jag bestämmde mig för att sluta gå på vår 1 gång i veckan band rep i en studie cirkel endast för att läraren ville ha mig på bas och jag ville själv vara gitarrist.

Vi hade repningar regelbundet utanför den studiecirkeln också men till sist slutade dom ringa eller sms och fråga om vi skulle repa, och så tillsist en dag i skolan frågade dom 2 killar som dom inte ens hade känt i 3 månader när dom kunde repa, tydligen hade dom startat ett nytt band, lagt ner det andra bandet och avregistrerat det bandet hos förbundet vi hyrde lokal av utan att jag fick veta nånting, visst jag blev förbannad och samtidigt ledsen att jag kunde bli utbytt, mig som dom har känt i över 10 år mot några som dom inte ens har känt i ett år nu.

Ok så dom började repa, sen ringde aldrig mina kompisar och frågade om vi skulle hitta på något eller liknande, medans mina 2 kompisar och dom 2 nya var hos varandra varje helg och dom frågade aldrig mig om jag ville vara med, dom sa inte ens grattis när jag fylllde år medans dom andra, dom fick minnsann presenter och massa annat.

Jag har pratat med dom och dom säger, det är bara att fråga så får du vara med också, jag har frågat om jag kan börja spela igen men icke. Idag loggade jag in på MSN där en av dom ''nya'' kompisarna var inloggad.

Ungefär såhär blev chatten.

X=han

J= Jag

?= gitarristen i mitt förra band

J: Tja X, god jul!

X: Tja! Jo detsamma.

J: Görs?

X: Ska snart dra till ?, du då?

J: Inget, måste dra nu, vi hörs.

Så än en gång har jag bilvet totalt utfryst och jag har pratat med dom och frågat om jag kan få vara med nån helg och fått till svars ''Visst'' men tydligen är ju inte det fallet.

Vad ska jag göra?


   
Citera

FenderSpelaren:

J: Inget, måste dra nu, vi hörs.

tyckte det där var ganska dissande, det innan vare väl inget fel på..?
sen har ja inte läst texten heller!!!!!


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Jag bantade ner chatten lite (mycket) men grejen var att laptopens batteri var på gränsen till att ta slut så det var lika bra att stänga av datorn.


   
SvaraCitera

De beter sig inte som dina vänner och bör därför inte betraktas som dina vänner. Såvida de inte är vitala för din överlevnad tycker jag du ska se vidare efter mer jordnära alternativ.


   
SvaraCitera

ja, det är lätt hänt nu den här årstiden[sad]


   
SvaraCitera

Du kan ju prata med dom om hur du känner eller skaffa nya vänner.


   
SvaraCitera

slå dom hårt då


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Jag ska försöka prata med dom men får aldrig den tiden, skaffa nya vänner är inte det lättaste heller men jag har försökt se mig lite efter annat folk.


   
SvaraCitera

fatta ingenting


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

FenderSpelaren:

Jag ska försöka prata med dom

Låter som en bra start, försök göra det så snart som möjligt.


   
SvaraCitera

patrick bateman:

fatta ingenting

Du behöver bara förstå rubriken.


   
SvaraCitera

Schism:

Du behöver bara förstå rubriken.

det gjorde jag


   
SvaraCitera

då är dem inte dina kompisar


   
SvaraCitera

Nej det är inte lätt att skaffa nya vänner men gör ett försök. De där låter inte som några vidare bra vänner för dig så jag tror inte det är någon större ide att hålla på att jaga dem, tyvärr.

Det här behöver ju inte betyda att ni aldrig mer kommer vara vänner utan sånt där kan väl gå i perioder men just nu låter det som de mest får dig att må dåligt.


   
SvaraCitera

Försök att sluta följa efter dem/söka kontakt med dem som en ledsen hund. Ignorera dem och ifall de sedan försöker kontakta dig så fortsätt ignorera. Hitta annat folk att umgås med och ta avstånd från dina gammla "så kallade" polare. Det suger jävligt hårt och man blir så jävla arg när folk gör så. Men försöka att move:a on och lycka till. [y]


   
SvaraCitera