Forumet - Mina kompisar har fryst ut mig.

Mina kompisar har fryst ut mig.

171 0 17
Hejsan, jag är en kille på 15 år och mina 2 närmaste vänner har fryst ut mig. Det började förra året när jag bestämmde mig för att sluta gå på vår 1 gång i veckan band rep i en studie cirkel endast för att läraren ville ha mig på bas och jag ville själv vara gitarrist.

Vi hade repningar regelbundet utanför den studiecirkeln också men till sist slutade dom ringa eller sms och fråga om vi skulle repa, och så tillsist en dag i skolan frågade dom 2 killar som dom inte ens hade känt i 3 månader när dom kunde repa, tydligen hade dom startat ett nytt band, lagt ner det andra bandet och avregistrerat det bandet hos förbundet vi hyrde lokal av utan att jag fick veta nånting, visst jag blev förbannad och samtidigt ledsen att jag kunde bli utbytt, mig som dom har känt i över 10 år mot några som dom inte ens har känt i ett år nu.

Ok så dom började repa, sen ringde aldrig mina kompisar och frågade om vi skulle hitta på något eller liknande, medans mina 2 kompisar och dom 2 nya var hos varandra varje helg och dom frågade aldrig mig om jag ville vara med, dom sa inte ens grattis när jag fylllde år medans dom andra, dom fick minnsann presenter och massa annat.


Jag har pratat med dom och dom säger, det är bara att fråga så får du vara med också, jag har frågat om jag kan börja spela igen men icke. Idag loggade jag in på MSN där en av dom ''nya'' kompisarna var inloggad.

Ungefär såhär blev chatten.

X=han

J= Jag

?= gitarristen i mitt förra band

J: Tja X, god jul!

X: Tja! Jo detsamma.

J: Görs?

X: Ska snart dra till ?, du då?

J: Inget, måste dra nu, vi hörs.Så än en gång har jag bilvet totalt utfryst och jag har pratat med dom och frågat om jag kan få vara med nån helg och fått till svars ''Visst'' men tydligen är ju inte det fallet.Vad ska jag göra?

Spana också in:

Nej det är inte lätt att skaffa nya vänner men gör ett försök. De där låter inte som några vidare bra vänner för dig så jag tror inte det är någon större ide att hålla på att jaga dem, tyvärr.

Det här behöver ju inte betyda att ni aldrig mer kommer vara vänner utan sånt där kan väl gå i perioder men just nu låter det som de mest får dig att må dåligt.
Försök att sluta följa efter dem/söka kontakt med dem som en ledsen hund. Ignorera dem och ifall de sedan försöker kontakta dig så fortsätt ignorera. Hitta annat folk att umgås med och ta avstånd från dina gammla "så kallade" polare. Det suger jävligt hårt och man blir så jävla arg när folk gör så. Men försöka att move:a on och lycka till. [y]
Det fram gick inte precis, om du hade tagit initiativ till att träffas. Kan vara så att de är trött på att behöva fixa allt och en sen tyckte de kanske att du svek bandet när du slutade komma till de lärarledda lektionerna.

Försök se de ur deras perspektiv. Ring och bjud de på saft och bulle.. och prata om det. Kommunikation är det bästa redskapet för att lösa konflikter..
Säger bara, man är starkast ensam. Men det är ju en uppfatting var och en har. Visa att du kan klara dig utan dem, skaffa dig en brud eller nya vänner. Eller varför inte de gamla?
''If you love something, let it go .. if it comes back to you, it yours, if it doesn't, it never was '' Så om de inte kommer tillbaka så är det inte dina vänner ![crazy]