Forumet - mina ögon är fucked up!

mina ögon är fucked up!

4040 1 18

I måndags var jag ute och drack och vart riktigt jävla full! Kl 00.45 - 04.30 är helt borta för mig. Jag låg hemma vid toan och spydde från typ 01.30 till 04.30 innan jag somnade. När jag vaknade såg båda mina ögon ut som bilden nedan. Jag har linser, kan det ha varit att dom gnidits emot ögat, legat konstigt? Eller är det för att jag spytt så mycket att nerver i ögonen fuckat upp och det har blivit såhär? Eller kanske en kombination av båda? Bör jag oroa mig eller går detta över av sig självt? Har sedan tisdag förmiddag gått utan linser, är det okej att ta i dom igen? Vad tror ni? :)

IMG_0313.JPG

(fin bild jag vet tyyyyy)


kachin: Damn vad rött, gör det ont och känns obehagligt? Eller är det bara att det ser rött ut?

Känner ej av det alls. Ser bara rött ut, svider inte eller något sådant. Känns exakt som vanligt, synen är inte påverkad alls.
Blivande_japan: ser ut som att något blodkärl brustit. vad jag vet behöver det inte vara farligt, men känns det som om din syn försämrats, eller ögonen fortsätter att vara irriterade bör du uppsöka läkare.

tycker spontant det låter som om det kan vara linserna som ör orsaken

Ja, jag söker antagligen upp läkare om de fortsätter vara röda. Ska pröva att ha linser nu ikväll och se hur det är. Jag har talat med min mormors man som är läkare och han tror att det beror på att jag spytt så mycket, tagit i så mycket att blodkärl brustit som du nämnde. 

Spana också in: