Forumet - Mina tankar om fisken

Mina tankar om fisken

741 0 33
Alltså Fisk_den_tredje är egentligen en rätt härlig typ men som aldrig får den dyrkan eller uppskattning som han verkligen förtjänar.
Han gör alltid allt för att folk ska må bra, och hans humor, hans vridna egoistiska sätt att beskriva saker, det är något som säkert många av oss (och han själv med för den delen) säkerligen har skrattat åt i många timmar, så jävla skön lirare helt enkelt, även om han ibland är lite för mycket av en "people-pleaser".
Man måste lita på Fisken. Han är den typen av kille man ringer när man vaknar på ett hotellrum med en död hora. Man vet att han skulle hålla käften om det, bara glida över, linda in henne i en matta och dumpa henne i nån skog medan han klappar en på axeln och säger att allt kommer att bli bra.
Jag tycker att många människor borde skämmas för att dem inte har behandlat honom bättre, han är faktiskt en riktigt bra människa, som kämpar för att alla människor (och han själv) ska ha det så bra som möjligt.
Tänk mer på fisken och visa eran uppskattning!

Spana också in:

Fisk_den_tredje:

Han är den typen av kille man ringer när man vaknar på ett hotellrum med en död hora. Man vet att han skulle hålla käften om det, bara glida över, linda in henne i en matta och dumpa henne i nån skog medan han klappar en på axeln och säger att allt kommer att bli bra.


Vill du vara min vän?