Forumet - Mina tattueringar(bild) och så vill ja ha hjälp...

Mina tattueringar(bild) och så vill ja ha hjälp...

455 0 26
Tja, ja hängde till på ungdomar.se för flera år sen med namnet "Disturbed"/"Disturbed_snällare" och reggade mig idag just för detta inlägg:)

Ja har en tiger på min vänstra överarm som var min första tatuering som är klar så har ja en japansk drake som är hela min högra arm som ja fortfarande har några sittningar på.
Som ni ser på bilderna så är inte tigern i samma klass som draken och (medan ja inte ångrar att jag gjorde tigern) så är den sämre enligt majoriteten än vad draken kommer bli, så det ja vill ha hjälp med är förslag på hur man kan eventuellt "rädda" tigern.

Ja har tänkt skaffa bakgrund (bambu träd?) och kanske färglägga tigern med, ja är ganska säker på att ja tänker göra något mer på tigern för att det ser ojämnt ut sen när ja har en stor drake med färg på ena armen och en liten tanig tiger på andra..

länkar till bilder:
[url]http://image-fast.com/my.php?image=665a156b46e9/tatt1.PNG[/url]
---
[url]http://image-fast.com/my.php?image=f962ca0f52cb/tatt2.PNG[/url]
---
[url]http://image-fast.com/my.php?image=1c47f5f4ee9b/tatt3.PNG[/url]

samt en bild genom "bifoga bild"

PC280003.JPG

Spana också in:

Bluff:

du har minsann rätt i att det ser ojämnt ut.


det syns inte så bra på bilderna för det visar inte hela tigern men...den klättrar typ upp från armen;o

jo, den är inget mästervärk^^ det är därför ja vill göra mer/ändra på den.

Draken görs av en internationell känd artist som har rykte och har vunnit massa priser (Drew heter han och har en studio i Lidköping) så den kommer bli mäktig när den är klar[cute]¨