Forumet - Mina tjejkompisar ignorerar mig

Mina tjejkompisar ignorerar mig

2164 0 1
Hej, jag har mina två andra kompisar (vi kan kalla de X och Y) har vårat "egna lilla gäng i klassen". Vi har hållet ihop sen 7an och även fast vi är 3 så blir ingen utanför. Sedan har vi en tjej till som hoppar lite mellan oss och två andra tjejer (vi kan kalla henne W). Hon har alltid varit dryg mot mig, alltså ignorerat mig, svara drygt när jag frågar nått osv.. Men vissa dagar är hon jätte snäll mot mig (ksk 1-2 dagar i månaden om ens det. Men iaf ända sen igår har X börjat hänga mer med W. Vi hade idrott igår och då gick jag med de andra två tjejerna som är snälla, gick med dem eftersom att Y var med X och W. Och ända sen igår har Y blivit jätte konstig mot mig, hon har alltid varit tyst och blyg men idag har hon blivit grov i munnen o jätte konstig. Så nu har X Y och W bildat en liten grupp o de typ fryser ut mig. Y försöker typ få bort mig när jag är med de o så kollar hon jätte konstig mot mig och är bitchig när jag pratar med henne.. Jag frågade henne om hon var arg på mig så hon skrev "nej" jag BA "är du säker" hon BA "ja" o hon brukar aldrig skriva så, hon skriver alltid långa förklaringar. Och idag så skulle X åka med W o shoppa så de satt o prata om de o jag och Y satt med de, o då frågade de Y om hon ville följa med de men inte mig som de alltid gör. Och jag har inte bråkat med de eller nått. Så jag förstår inte vad jag har gjort? För har inte gjort nånting alls. Så vad ska jag göra? Skriv inte hitta nya vänner för de går inte eftersom vi har grupperingar och försöker man vara med i en ny gruppering så blir man utstött..

Kommentarer (1)

  1. Hej ! Åh vad tråkigt att få läsa det som har hänt dig :( Försök och prata ut med dina kompisar om det här, men undvik W. Hur är W som person? Är hon någon med väldigt många vänner (hög status i skolan) ? 

    // 2 tjejer som bakk dig !CoolHjärta

Tråden har 1 svar. Sortera efter:

Spana också in:

Du får ta ett snack med dem, det kan vara bäst att göra det en och en om det är möjligt, fråga nån av tjejerna X och Y om de vill göra något bara du och hon och sedan pratar du om hur du upplever det hela och att det är oschysst men du att du givetvis vill vara kompisar med dem och inte bråka.
Sen när du har pratat med X och Y ensamma eller hur det nu blir pratar du med W när både X och Y är med och de har förstått och frågat varför W är så otrevlig för det mesta och varför hon försöker att frysa ut dig? Du har ju inte gjort något fel alls.
Något mer kan jag inte tänka mig, jag har själv vart rätt utstött i högstadiet och den enda kompisen jag hade var ingen riktig kompis så han och jag bråkade och när jag var i trubbel var han aldrig där, han var en jävla fena på att försvinna så fort det blev trubbel, ganska elak kunde han vara emellanåt också faktiskt men jag hade ingen o vara med så vad skulle jag göra. Han kom givetvis aldrig i trubbel utan det var alltid jag som folk gick på, ingen som vågade röra mig men de gick i grupp och håll på.
Jag kanske inte är den bästa att ge tips men gör som du vill. Vad du en gör prata inte med dem alla på en gång, det är inte en bra idé och gör det en och en, det tror jag är bäst så.