Aviseringar
Rensa alla

Mina vänner sviker mig


Ämnesstartare

Hallååå:)) Har några få vänner som jag har känt sen ett halvår tillbaka. Jag älskar verkligen dom men på senaste tiden har det känts som dom inte vill vara med mig. De undviker mig och träffas alltid bakom min rygg, men samtidigt är som de enda vännerna jag har, så utan dom blir jag helt ensam. Och det är inte bara att skaffa nya vänner okejjj tro mig jag försöker men det är svårt. Hjälp tack


   
Citera

Bara för man har känt de över ett halvt år så är det inte så konstigt att de sviker en. Det är inte så ni har känt varandra över ett år äns. Även så kan svek hända.


   
SvaraCitera

jag förstår dig mycket för har varit på samma situation och tro mig det jag som vet hur svårt det är att hitta vänner och inte lyckas. Vet du vad du behöver inte må dåligt när de träffar och inte säger t dig, mitt tips är att säga t dem det du verkligen känner, fråga varför de inte säger t dig. och tro mig det är bättre att vara ensam än att vara med "vänner" som inte är bra för en. Har du klasskamrater som du aldrig typ hängt eller pratat med som kanske är ensamma och som du skulle bli deras vän istället? 


   
SvaraCitera